Gilmore Girls Säsong 4

  
 
Tycker verkligen den här serien är helt underbar. Ännu en väldigt bra säsong. Var lite orolig för övergången mellan high school och collage då det ju brukar bli sämre då. Och det är klart en liten förändring blev det ju men tycker inte det har blivit sämre. Gillar att man får se lite nya miljöer och så. Kul att Paris började på Yale också! Gillar verkligen hur bra vänner hon och Rory har blivit. Det hade man inte kunnat tro första säsongen. 
 
Gillade inte alls hur det slutade mellan Rory och Jess i förra säsongen så blev glad att han kom tillbaka. Åh så fint när han sa att han älskade henne. Smälte lite. Hoppades och hoppades att det skulle lösa sig på slutet mellan dom. Men nej :( Kan aldrig gå som jag vill. 
 
Är så så glad över Lorelai och Luke iallafall! Har ju suttit och hoppats på att de ska bli mer än vänner hur länge som helst och nu ÄNTLIGEN hände det. Åh dom är ju så fina och perfekta tillsammans. Och jag hoppas verkligen att det kommer hålla nu. Det kan väl gå som jag vill för nått av mina par iallafall kan jag tycka. 
 
Att Dean och Lindseys äktenskap inte skulle fungera hade man väl kunnat räkna ut. För det första är dom så unga och sen var det ju ganska obvious att Dean inte var över Rory. Men oavsett omständigheterna så var det ju såklart inte rätt det Rory gjorde, för han är trots allt gift ändå. Men det tror jag nog hon insåg själv faktiskt.
 
Ser fram emot att börja på säsong 5!
 
 

Molly

Jag bara älskar säsongerna på college! Särskilt eftersom Rory och Paris vänskap växer så mycket. Det ska bli kul att se vad du tycker om säsong fem!

Svar: Ja gillar verkligen collage tiden so far. Och älskar Rory och Paris vänskap. De har kommit så långt sedan första säsongen.
escapereality.se

2013-12-01 @ 11:59:16
URL: http://tvdorkss.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: