Gilmore Girls Säsong 3

 
 
Mycket bra säsong! Den bästa hittills tycker jag. Hände lite förändringar i Rorys kärleksliv denna säsongen. Hon och Dean gjorde slut. Vilket var på tiden om ni frågar mig. Han blev så otroligt jobbig när han var svartsjuk hela tiden och sen var det ju obvious att det fanns något mellan henne och Jess.  Är så glad att dom blev tillsammans tillslut. Tycker dom är så fina tillsammans. Blev däremot besviken på Jess när han höll på och skippa skolan och ljuga för Rory. Och blev väldigt sur över hur det slutade för dom. UGH. Jag menar sådär kan det väl bara inte sluta? Nej det går jag inte med på. Jess MÅSTE komma tillbaka.
 
I Lorelais kärleksliv hände det väl inte så jättemycket. Hoppas fortfarande på att det ska hända något mellan henne och Luke. Man har ju fått se lite hintar så man fattar ju att det kommer hända någon gång i framtiden iallafall. Nästa säsong kanske? Hoppas på det.
 
Tycker det var intressant att man fick se lite flashbacks från när Lorelai fick Rory. Tycker så himla synd om Lorelai med hela den här situationen med Christoper och hans flickvän och deras barn. Måste kännas jobbigt att se honom vara där för dom fullt ut och göra allt rätt denna gången när det inte blev så för dom. 
 
Och jusste, tycker det var kul att se Adam Brody i en roll! Gillade verkligen han och Lane ihop. Lite synd att man inte fick se mer av det.
Ska bli intressant att se hur det kommer bli nu när Rory börjar på collage. Om det är mycket som kommer bli annorlunda. Brukar normalt gilla high school perioden bättre i serier, men förhoppningsvis så blir väl collage bra med!

SERIESNACK.SE

Säsong 3 är verkligen så himla, himla bra. Mitt favoritavsnitt är 24 timmarsdansen, bara för att jag är en sådan sucker för Rory och Jess. Så fina. Hatar dock att han bara stack. Som du skrev. Ska bli kul att se vad du tycker om collegetiden.

Svar: Ja åh det avsnittet var så bra! Mitt favoritavsnitt också denna säsongen. Älskar Rory och Jess.
escapereality.se

2013-11-24 @ 23:32:14
URL: http://seriesnack.se/Hanna

Måste hålla med om dansmaratonet, det är uuuunderbart. Tycker säsong 3 är en av de bästa, eventuellt DEN bästa. Jag tycker collegetiden är väldigt rolig att följa också även om det inte är riktigt lika bra. Men inget kan slå början mellan Rory och Jess så det är inte så konstigt. Har faktiskt börjat se om säsong 4 precis, så det är kul att färska upp minnet :)

Svar: Ja jag gillade verkligen denna säsongen. Så mycket som var bra. Och av det jag har sett av säsong 4 än så länge så gillar jag det! :)
escapereality.se

2013-11-26 @ 16:36:09
URL: http://bokregn.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: