Gilmore Girls Säsong 2

 
 
Och så var jag klar med säsong 2 av Gilmore Girls. Har verkligen fastnat för denna serien. Helt underbar! 
 
Har fått mig ett nytt ship och det är ju alltid trevligt. Rory och Jess. Ahh shippar dom galet mycket! Hon kan intala sig själv att hon inte har några känslor för honom men det ser vi nog att du har Rory lilla ;) Vi får väl se hur det kommer gå nu med Dean och allt. Har egentligen inget emot Dean, han är ändå en fin kille. Men något man märkte redan i förra säsongen men ännu mer i denna är att han har en förmåga att överreagera. Tycker han får ta och chilla lite. 
 
I förra säsongen hintades det om Lorelai och Luke men där har man inte fått se nån utveckling denna säsongen. Eller jo man har fått se deras vänskap utvecklas såklart. Och det är ju självklart bra men jag vill se meeer. Ja ja. Jag kan vänta. Lite till iallafall.
 
Sen har vi ju det här med Christopher. Även om jag hoppas på Lorelai och Luke så måste jag säga att hon och Christopher är fina ihop. Så typiskt att Cherry eller vad hon hette skulle vara gravid nu när dom bestämde sig för att satsa på förhållandet. Tycker så synd om Lorelai. Ändå inte hans fel men ja, så himla typiskt nu när han äntligen har blivit en större del av deras liv och allt. 
 
Vad mer? Jag gillar att se att Lorelai har börjat få en närmare relation till sina föräldrar. Även om det aldrig kommer bli samma som det hon har med Rory såklart. Jag gillar också att Rory och Paris börjar bli vänner. Men gud vad intensiv hon är, haha. Blir ju nästan stressad av henne. Även hon borde ta ett chill pill. Och kul att Sookie och Jackson gifte sig! Dom är ju för gulliga tillsammans. 
 
Ser fram emot att börja på säsong 3!

Molly

Vad kul att du gillar den så mycket! Alltid roligt att se ens favoritserie uppskattas av andra. :)

Svar: Ja detta är ännu en sån serie jag inte kan förstå att jag har missat. Verkligen min typ av serie! :)
escapereality.se

2013-11-06 @ 18:25:55
URL: http://tvdorkss.blogg.seLotta

Torg och Jess, aah shippar dom också!! Har inte sett serien men har sett många av deras scener på youtube haha

Svar: haha okej! Du borde se serien också tycker jag. Verkligen en underbar serie! :)
escapereality.se

2013-11-06 @ 19:25:49Anonym

Oj haha menade såklart Rory!

2013-11-06 @ 19:26:32
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: