The Vampire Diaries 4x23 "Graduation"

  
 
Denna säsongen har haft sina svackor men jag är väldigt nöjd med säsongsfinalen. Måste ju börja att skriva om Damon och Elena. Freaking FINALLY! De fick ca 1 lyckligt avsnitt denna säsongen sen kom sire bonds skiten och sabbade allt. Förstår att det bara var ett sätt att fördröja det och ge hopp åt Stelena fansen men ändå. Blev redigt uttjatat. För mig var det aldrig någon tvekan om att det var äkta. Men ja, man vet ju aldrig. Om Elena av nån ologisk anledning hade gått tillbaka till Stefan vet jag inte vad jag hade gjort asså. Detta var det enda rätta. Kärlekstriangeln är kanske inte över föralltid. Men just nu bryr jag mig inte för är bara så glad.
När Alaric bara "You got the girl" Åhh :') Damon är älskad för första gången i sitt liv. Vi kommer faktiskt få se dom som ett par nästa säsong. 
 
Är glad över mitt andra favvopar med, Matt och Rebekah. En kyss. Wiho! Och så ska dom ut och resa tillsammans över sommaren. Känns bara så sorgligt att Rebekah kommer försvinna till spinoffen sen. 
Även om jag inte shippar Klaus och Caroline så måste jag faktiskt erkänna att jag gillade deras scen på slutet. Fint gjort av honom att låta Tyler komma tillbaka. 
 
Blev ledsen att Bonnie verkligen dog. Vad tragiskt att hon inte berättade för nån heller! När hon pratade med Elena och Caroline om collage. Asså åhh! Och scenen med henne och Jeremy gjorde mig helt tårögd. Men hon dog för att ta tillbaka Jeremy. Man får väl se det så. Tycker att ta ifrån Elena hennes sista familjemedlem var en av de värsta sakerna som hänt i serien. På riktigt. Så att Jeremy är tillbaka gör mig så himla glad. Elena behöver honom. Men hade gärna velat ha Alaric tillbaka med! Blev påminnd om hur mycket jag saknar deras lilla familj i detta avsnittet. 
 
Att Katherine av alla människor..vampyrer..fick botemedlet var verkligen en oväntad twist. Jag var helt 100 på att det skulle bli nån av Damon, Stefan eller Elena. Kände hela säsongen att det skulle bli Damon som blev mänsklig. Eftersom han är den enda som inte ville det och för att manusförfattarna älskar att plåga honom. Men sen mot slutet började jag tro Stefan istället. Det scenariot som det såg ut att bli. Men nehepp. Katherine som människa alltså. Ska bli väldigt intressant att se hur det kommer bli. Men förstår inte redigt hur det funkar med botemedlet. Om det är möjligt att bli vampyr igen? 
 
Och till cliffhangern. Stefan är Silas dubbelgångare?? Didn't see that one coming. Så han kommer gå runt och låtsas vara Stefan nu eller? Dom borde väl ändå märka att det inte är han. Vet inte redigt vad jag känner om denna storylinen än. Men det kanske kan bli bra. Kul för Paul Wesley att få spela ond igen. Men man får väl hoppas att Stefan inte behöver ligga i den där lådan allt för länge. Det skulle ju vara tragiskt. 
 
Ja, och så var The Vampire Diaries slut för denna säsongen. Ser fram emot att se hur säsong 5 kommer bli! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: