Lost Säsong 2

 
 
Förra säsongen avslutades med att de lyckades öppna den där luckan. Vad som fanns där nere var någon research station. Där det finns en knapp man måste trycka på var 108:e minut, annars kommer något hemskt hända. Och man har ju undrat hela säsongen vad som egentligen kommer hända om man inte gör det. Nu på slutet fick man se i en flashback att Desmond inte hann skriva in numrerna och den räknade ner till noll. Och det orsakade då nån slags eloktromagnetisk reaktion och det var det som gjorde att deras plan kraschade. Fattade jag det som. Jag är lite förvirrad över det här. Men det kanske blir klarare i nästa säsong. Fattade inte heller vad som hände på slutet. Vad det var Desmond gjorde. Hela himlen lyste upp och det var nått konstigt ljud. 
 
Dom här människorna Michael, Jin och Sawyer mötte när de kom tillbaka till ön trodde man ju först var The Others men det visar sig vara andra passagerare, de som satt i bakdelen av planet. Och man blir introducerad till lite nya karaktärer. Bland annat Roses man Bernard som hon återförenas med. Aww. Sen har vi Ana Lucia, mitt första intryck av henne var att hon var störande och det ändrades inte mycket under säsongen. Ingen karaktär jag kommer sakna. Libby hann jag inte få så stor uppfattning om, men tyckte så synd om Hurley när hon dog. Mr. Eko tycker jag verkar vara en intressant karaktär.
  
Detta känns inte som nån bra serie att fästa sig vid några par. Dömt att sluta tragisk. Vilket man ju redan har fått se med Shannon/Sayid och Hurley/Libby. Ingen långvarig lycka där. Jag hade ingen speciell åsikt innan om hela Jack/Kate/Sawyer triangeln som det hintades om i första säsongen. Men nu har jag bestämt mig för att jag är mer för Sawyer och Kate. Jag gillar verkligen Jack och allt men jag känner att Sawyer och Kate är en bättre match. Sen gillar jag även Charlie och Claire såklart. Dom är ju så gulliga tillsammans. 
 
Michael återförendades med Walt tillslut. Men asså sättet han gjorde det på. Vilken jäkla svikare. Döda två oskyldiga personer och leda fyra av sina vänner till The Others. Fattar att han var desperat att få tillbaka sin son men ÄNDÅ. När han bara åkte iväg med båten där på slutet och lämnade dom. Ugh. Men förstår inte varför de ville ha Walt från första början? Fick man inte reda på i ett av deras backstory avsnitt att det kunde vara något annorlunda med Walt? Om det kanske har något att göra med det. Jag vet inte. Är väl förmodligen är helt ute och svävar nu. Och jag undrar om de verkligen kommer att komma ifrån ön nu? 
 
 
Man har fått lite svar denna säsongen. Som till exempel vad det egentligen var som hände med Claire. Och orsaken till att planet kraschade. Men man har såklart även fått massa nya frågor. 
Man har fått lite mer information om The Others. Men undrar fortfarande vilka dom egentligen är. Det verkar ju som att den här Henry är deras ledare. Undrar vad de kommer göra nu när dom har Jack, Kate och Sawyer. Ser fram emot att börja på säsong 3!

Sofia - En blogg om tv serier

Jag ÄLSKAR att läsa dina sammanfattningar på Lost. Det är verkligen en underbar serie! Letar konstant efter en serie som man blir så besatt av som man blir av Lost :) Jag shippade alltid Kate och Jack, även om man jag verkligen gillar Sawyer :)

Svar: Har blivit helt besatt av denna serien. Såå bra! Älskar när man hittar serier som man bara måste plöja avsnitt efter avsnitt.
escapereality.se

2013-05-29 @ 13:28:03
URL: http://seriebloggen.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: