Lost Säsong 1

 
 
Nu har jag äntligen tagit tag i Lost, en serie jag velat se hur länge som helst. Vet att jag är typ...åtta år efter. Men bättre sent än aldrig right?
 
Det var ju inte så svårt att fastna. Spännade redan från första avsnittet. Det har varit intressant att se de överlevande anpassa sig till livet på ön samtidigt som de kommer varandra närmare. 
 
Har svårt att säga en favoritkaraktär för jag gillar verkligen allihopa. Men dom jag gillar lite exta mycket är Jack, Sawyer, Charlie och Hurley. Tycker de här återblickarna man har fått med alla karaktärerna från innan kraschen är ett bra sätt att lära känna karaktärerna på och få bättre förståelse för vilka dom är. Det har varit väldigt intressant att se. 
 
Har faktiskt inte funnits något avsnitt jag tyckt varit dåligt eller sämre än de andra. Tycker alla avsnitt har varit riktigt bra. Avsnittet Boone dog var ett väldigt känslosamt avsnitt. Sorg blandat med lycka då ju Claire fick sitt barn samtidigt. 
 
Känner att den här säsongen har fokuserat mycket på att indroducera karaktärerna. Men man har ju även fått se att det är endel mystiska saker med ön så som isbjörnar, något slags monster i djungeln och att det kan finnas andra människor på ön. Och mer mystiskt lär det väl bli. 
 
Den här franska kvinnan är ju läskig asså. Fast det är klart bor man själv på en ö i 16 år är det väl inte så konstigt att man blir wacko. Undrar vilka dom här The Others är. Antar att det är något som kanske kommer utvecklas mer i nästa säsong. En annan sak jag undrar över är dom här numrena som Hurley tror det är nån förbannelse över. De har ju säkert nån betydelse. 
 
Ska bli intressant att se vad som finns under den där luckan som de äntligen lyckades öppna nu på slutet. Och man hade väl kunnat gissa att det skulle vara något skumt med den där båten som kom till dom på flotten. De hade ju inte kunnat bli räddade redan nu liksom. Undrar vilka de var och undrar varför de ville ha Walt? När dom pratade om att dom ville ha pojken antog man ju att dom menade Claires barn. Men antar att det var Walt då. Och undrar vad som kommer hända med de andra. Jag hoppas verkligen dom klarar sig. 
 
Ja, vet inte redigt vad jag ska skriva mer. Grymt bra serie tycker jag det är iallafall. Är fast. Man vill bara se mer. Ska börja på säsong 2 nu!
 

Sofia - En blogg om tv serier

Lost är en sån serie som jag önskar att jag kunde radera från mitt minne och se om igen för att den verkligen skulle bli spännande igen. Dock så ser man nya saker varje gång man ser den och det är också kul. Men nu får jag vänta med att se den igen. Såg den senast i vintras :)

Svar: Ja det är ju en serie man har hört så mycket om. Ser fram emot att se resten!
escapereality.se

2013-05-23 @ 10:19:53
URL: http://seriebloggen.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: