Pretty Little Liars 3x24 "A Dangerous Game"

 
 
Eftersom jag har varit rätt så besviken på dom senaste avsnitten hade jag inga höga förväntningar på säsongsfinalen. Och kan ju inte säga att jag tycker man fick svar på dom frågor man haft, fick snarare massa nya frågor.
 
Okej så Toby ÄR tydligen god nu och jobbade bara undercover för att skydda Spencer. Även om jag känner att det är lite fegt av dom att dra tillbaka den här stora twisten att Toby är A så är jag samtidigt glad att han faktiskt är god. Gillar ju Spencer och Toby tillsammans.
 
Mona är tydligen inte the bad guy längre. Verkar ju som att hon också är ett av A's offer nu. Men kan dom verkligen lita på henne? Kanske är det så att hon vet mer än vad hon säger.
 
Melissa, Jenna och Shana jobbar tillsammans på nått sätt verkar det som. Skulle gissa på att det var dom som startade branden. 
 
Blev lite irriterad över att man inte fick bekräftat vem som är Red Coat. Är det verkligen Alison? Dom kanske inte ens såg rätt, skulle inte vara första gången liksom. Sen har vi ju den här teorin med att hon har en tvilling. Känns som det skulle kunna vara möjligt. Och vem var det i bagageluckan? Fortsättningen får vi vänta på tills Juni. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: