Buffy the Vampire Slayer Säsong 3

 
 
Bästa avsnittet: 3x09 "The Wish" tycker jag var ett bra avsnitt. Gillar såna här alternative universe avsnitt. Intressant att se hur det skulle ha blivit om Buffy inte hade kommit till stan. Väldigt annorlunda. Sen gillade jag säsongsfinalen med. 
 
Favoritkaraktär: Xander är fortfarande min favorit.
 
Värsta karaktär: Faith. Ugh. Gillade inte henne redan från början och sen när hon blev bad var hon ju ännu värre.
 
Favoritpar: Blir väl Buffy och Angel. Även om jag tappade intresset lite för dom denna säsongen. Det kändes faktiskt som att det var dags att avsluta det förhållandet nu. 
 
Bästa i säsongen: Tycker man har fått se en stor utveckling hos alla karaktärer denna säsongen. Särklit hos Buffy som nu har vuxit upp och accepterat sitt öde. Gillade den scenen i Prom avsnittet när hon blev tackad av resten av eleverna för vad hon hade gjort för stan. 
 
Sämsta i säsongen: Kände väl ibland att allt det här med borgmästaren kunde bli lite segt. 
 
Övriga kommentarer: Bra säsong! Ska bli intressant att se hur det kommer bli i nästa säsong nu när dom har lämnat high school och ska börja på collage. Tycker alltid det är lite sorgligt när dom lämnar high school. Slutet på en era liksom. Och nu lämnar även Angel. Får se om jag tar tag och ser spin-off serien med sen.

SERIESNACK.SE

Kul att du kommer in på säsong 4 nu! Personligen tyckte jag att säsong 3 var seriens sämsta. Jag tyckte också att storyn med borgmästaren var rätt seg.

Jag tycker serien blev mycket bättre efter att de blev klara med high school, så det ska bli intressant att se vad du tycker. :)

Svar: Brukar ofta tycka det blir sämre efter dom lämnar high school i serier. Men så bra att det blir bättre!
escapereality.se

2013-03-25 @ 19:30:25
URL: http://seriesnack.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: