Teen Wolf 3x01 "Tattoo"

 
 
Igår var det premiär för säsong 3 av Teen Wolf. Äntligen får jag se min kära Stiles igen. Som jag saknat honom. Känns dock väldigt trist att Jackson inte är med längre. Visst han hade sin stora storyline i förra säsongen. Men ändå. Kommer sakna honom. 
 
Som man fick se i slutet av förra säsongen är det en ny alpha pack i stan. Bland annat ett par tvilligar, som man ju känner igen som tvillingarna Scavo i Desperate Housewives, och dom kan tydligen sätta ihop sig och förvandlas till nån mega varulv. Eh creepy. 
 
Och speaking of creepy. Alla djuren verkar ha blivit galna. Först var det ett rådjur som sprang rakt in i bilen Lydia och Allison var i. Sen flög det in massa fåglar i klasrummet. Asså usch! Snacka om mardröms moment. Jag hade dött. 
 
Sen har vi Deucalion som verkar vara the alphas ledare. Och dom är nu ute efter Scott. Men jag undrar vad den där tjejen menade med att Scott var the Alpha? Och sen undrar jag över vad det där märket som fanns på Dereks dörr är, som även var samma märke Lydia och Allison hade på sina handleder. En bra start på säsongen tycker jag. Hoppas på en fortsatt bra säsong 3. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: