Pretty Little Liars 4x01 "'A' is for A-L-I-V-E"

 
 
Avslöjandet om vad som var i bagageluckan var ju en besvikelse. Det var ju typ den stora cliffhangern och så visar det sig vara en GRIS. Ja jag vet inte. Inte så förvånande ändå kan jag väl inte säga. Vet inte vad jag hade förväntat mig. Att Wilden är död kom inte heller som någon större chock. Ingen karaktär jag gillade överhuvudtaget så kommer inte sakna honom. Undrar vem det var som dödade honom och varför.  
 
Kan man verkligen lita på Mona? Jag tycker faktiskt det känns som det. Varför skulle hon annars berätta allting och hon verkar ju faktiskt vara lika ovetande som de andra. Men ja jag vet inte. Och sen är det Toby med. Kändes det inte som att det var något mysko med honom i den scenen med Spencer i köket? Så jobbigt att man inte vet med honom. 
 
Är glad att det verkar vara över mellan Aria och Ezra nu. Tycker verkligen dom är dötrista och de har fått alldeles för mycket fokus i serien. Ett nytt kärleksintresse för Aria denna säsongen tack. Sitter fortfarande och hoppas på att Aria och Jason kommer hända. Lär väl inte säkert inte göra det. Men ändå, man kan väl hoppas righ? 
 
Vad mer? De hittade Hannas mammas mobil i Wildens kista. Vad gjorde den där? Mona visar en video som visar att Wilden var en av dom som försökte knuffa ner Aria från tåget, och Mona säger att även Melissa var med på det. Men innan hon hann visa sitt ansikte raderades det. Såklart. Så frågan är om man verkligen kan tro på det.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: