Lost Säsong 5

 
 
Om man tyckte man hade många frågor innan så är det ju ingenting jämfört med vad man har nu. Wow. Jag är rätt så förvirrad nu ska jag säga. 
 
Som jag anade så skulle det här med tidresande vara något som utvecklades mer. Det har varit stor fokus på det denna säsongen. Har försökt hänga med så gott jag kan men det är ju lite förvirrande när det hoppar fram och tillbaka. En sak jag inte fattade var varför Sun inte hamnade med dom andra? Varför var hon i nutid? Ville ju se hennes reunion med Jin (som lever btw yay!) men antar att man får vänta på det lite till. En annan sak jag undrar, eftersom Sayid sköt Ben som liten borde inte han ha kommit ihåg det när de träffades sen? För Charlotte kom väl ihåg att hon hade träffat Daniel som liten? Eller man kanske fick en förklaring på det och jag bara missade det. Som sagt, det är lite förvirrande det här. Det blir nog klarare om man ser om säsongen sen. 
 
Men trots att det har varit lite svårt att hänga med så tycker jag absolut att det har varit väldigt intressant. Som till exempel att man fick se vad som egentligen hände med Rousseau och hennes besättning för 16 år sedan. Något man har undrat över ett tag nu. Så det var intressant att man fick se det. 
 
Sen undrar jag fortfarande vad tusan som hände med Claire egentligen. Men nu när man fick reda på att anledningen Kate kom tillbaka var för att hitta henne så kommer väl det klaras upp i nästa säsong. Ser fram emot det. Kates storyline med Aaron tycker jag verkligen har varit intressant att följa. 
 
I säsongsfinalen hände det grejer. Äntligen fick man se den här Jacob som man har undrat över sen säsong 3. Han har levt för vem vet hur länge och har tydligen har träffat alla överlevarna innan vid nån tidpunkt i deras liv. Så jag antar att det kanske kan ha nån betydelse till varför de hamnade på ön. Under säsongens gång har man ju trott att John på nått magiskt sätt hade återuppstått men nej så var det inte. Han var död hela tiden. Men vem det nu som var inne där med Ben och Jacob fattade jag inte. 
 
Sen har vi Jack som vill detonera bomben och hindra hela flygkraschen från att någonsin hända. Och jag måste säga att jag förstår hans tänkande här. Även om det har varit bra stunder så mäter det liksom inte upp med allt det dåliga som hänt. Tänk hur många som har dött. Och på tal om det, vad tragiskt att Juliet dog. Jag som verkligen börjat gilla henne. Eller hon levde ju på slutet men hon lär väl inte klara sig. Men hon lyckades iallafall slå till bomben så att den sprängdes. Betyder det att det fungerade? Även om det här väl skulle vara ett lyckligt, om än bitterljuvt, slut så tvivlar jag på att det faktiskt kommer bli så. Min gissning är att det bara kommer ändra om till nutid. Men ja jag vet inte. Får väl se.
 
Jaha, bara en säsong kvar nu då. Det här gick fort. Känns jäkligt sorgligt att det snart är över men samtidigt ser jag fram emot att se hur de kommer knyta ihop allt. Vet inte redigt hur jag ska klara mig bara sen när det är slut när jag har varit så inne i serien. Kommer få abstinens!

Amanda

Jag sträck såg också Lost för flera år sen. Det var ett jullov tror jag. Jag blev så inne i det så mina vänner och min familg gick runt och skämtade "Hon är helt lost i Lost" :P

Jag såg faktiskt alla säsonger 2 grr direkt efter varandra, delvis för att abstinensen blev för stor och för att förstå allting bättre.

Men den är verkligen en av dom bästa serierna jag har sett!

Svar: Ja det är verkligen en beroende framkallande serie. Är helt fast! Så glad att jag tog tag och började kolla på den. Utan tvekan en av de bästa serierna jag sett. Känner också att jag vill kolla om serien sen, för att se om det är något man missat första gången och för att förstå allting bättre.
escapereality.se

2013-06-12 @ 09:43:04
URL: http://kinglionheart.blogg.se/Julia

Åh, älskade Lost! Blir så sugen på att se om serien nu när jag läser dina sammanfattningar om säsongerna :))

2013-06-12 @ 20:26:11Petra

Ben kommer inte ihåg att Sayid sköt honom för när Sawyer & Kate lämnar över Ben till De andra och Richard så säger han typ "Om jag tar honom nu kommer han inte minnas vad som hänt" eller något. Minns inte exakt:)

Han som var inne med Jacob & Ben är han som var på stranden med Jacob i början av avsnittet!

Haha det är lite klurigt ibland, men oftast gör man det svårare för sig själv än vad det är. Men jag gillade serien ÄNNU mer andra gången jag såg det för då såg man massa detaljer som gjorde allt mkt bättre liksom! :D

Svar: Jahaa okej! Det missade jag. Tack för förklaringen! Ja detta känns verkligen som en serie man ska se om, allt blir ju säkert mycket klarare då.
escapereality.se

2013-06-13 @ 12:50:07
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: