Lost Säsong 3

 
 
Den här säsongen har handlat mycket om The Others. Tycker det har varit intressant att få lite mer inblick över vilka dom egentligen är och få reda på mer om deras bakgrund. Och man har blivit introducerad till två nya karaktärer, Ben och Juliet, två stycken av The Others. Ben gillar jag inte. Juliet vet jag inte redigt vad jag ska tycka om. Man har inte redigt vetat om man kan lita på henne eller inte. Men nu mot slutet tycker jag det verkade som att man kan det. Känns som att hon är på deras sida. Det enda hon egentligen vill är ju att komma ifrån ön. Sen undrar jag om den här Jacob, vad det är för nån egentligen.
 
Ända sedan Desmond sa att han hade syner om att Charlie skulle dö satt jag och hade panik i varje avsnitt. Man förstod väl tilslut att det var oundvikligt. Men ändå. Hoppades in i det sista att han skulle klara sig på nått sätt. Blev riktigt ledsen att han dog! Han var en av mina favoriter ju. Fina Charlie :( När han sa farväl av Aaron och Claire, gud vad jag grät. Dom skulle bli en fin lycklig familj ju. Det här är inte rättvist. Men han dog iallafall som en hjälte. Åh kommer sakna honom så himla mycket!!
 
Är glad att man har fått se lite fina moments mellan Sawyer och Kate denna säsongen. Man förstår väl att Jack och Kate lär hända förr eller senare. Men asså jag känner det bara inte mellan dom två. Jag tycker Sawyer och Kate är mer rätt jag gör bara det. 
 
Gillar att man får se olika connections mellan karaktärerna. Som att Claires pappa är Jacks pappa. Började faktiskt fundera på om det kunde vara så i förra säsongen, när man fick reda på att han hade en dotter i Australien. Anade även att Johns pappa skulle vara den riktiga Sawyer. Usch vad vidrig han är. Den scenen när Sawyer konfronterade honom var helt klart ett av de bästa ögonblicken denna säsongen. 
       
Förstår inte redigt vad John håller på med. Varför han ska hålla på att hindra dom från att bli räddade. Kände bara att jag ville smälla till honom där på slutet. Men samtidigt har man ju förståelse för varför han känner att det är något speciellt med ön. Han var ju faktiskt förlamad innan han kom dit. Men asså ja ändå. 
 
Ska bli intressant att se om de kommer ifrån ön nu. Man vill ju inte att Charlies död ska ha varit för ingenting. Slutet var ett riktigt OMG ögonblick. Trodde hela tiden att det var flashbacks man fick se med Jack men det visar sig vara en inblick i framtiden. Och Jack säger till Kate att de måste åka tillbaka. Vilket ju alltså betyder att de faktiskt kom ifrån ön. Man undrar nu såklart vad som har hänt emellan. Väldigt nyfiken på vad som kommer hända i säsong 4.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: