Teen Wolf 3x05 "Frayed"

 
 
Det här med att de hoppade fram och tillbaka i tiden kändes lite förvirrande tycker jag. Brukar egentligen inte ha problem med sån här slags storytelling i serier. Om man gör det på rätt sätt kan det bli riktigt bra. Men nja jag vet inte, tycker inte dom lyckades helt. 
 
Det man får reda på i början av avsnittet är att Derek är död. Och man får under avsnittet reda på vad det egentligen var som hände. Men jag var aldrig orolig över att Derek skulle vara död. Det är Derek liksom, han känns som en för viktig karaktär att ta död på.
 
Jag undrar varför Scotts ögon blev röda på slutet? För det brukar dom väl inte bli eller? Om det har något att göra med att han är alpha. Vi har inte fått reda på mycket egentligen om hur hela den här alpha grejen funkar. Men förhoppningsvis får man väl det snart. 
 

TVseries

Funderar på att kolla in den här serien, men den verkar lite larvig utifrån vad jag hört från andra... Undrar om det är värt min tid liksom!? :/

Svar: Den första säsongen är lite smålöjlig faktiskt, men sen blir det bättre. Kan inte säga att det är den bästa serien jag har sett. Men gillar man tonårsdrama och övernaturligt så tycker jag absolut att den är värd en chans :)
escapereality.se

2013-07-03 @ 23:19:02
URL: http://tvseries.webblogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: