Revolution Säsong 1

 
 
Kände att det var dags att ta tag i nån av de nya serierna för året. Och det fick bli Revolution som faktiskt har hjälpt lite mot min Lost abstinens. Väldigt spännande och bra serie. Jag gillar själva idén och handlingen. Att det är en hypotetisk verklighet som tar plats 15 år in i framtiden efter all världens elektricitet stängts av. Och att man  får se hur de försöker anpassa sig till en värld utan modern teknologi. 
 
Man märker ju att skaparna inte är rädda för att ta död på karaktärer. Det var ju Maggie som dog i början. Väldigt sorgligt för Charlie som redan hade förlorat så många. Sen det dödsfallet jag nog blev mest förvånad över, Danny. De hade liksom spenderat halva säsongen med att försöka rädda honom och sen typ precis efter de har gjort det så bara dör han. Kan inte säga att han var nån karaktär jag direkt hade fastnat för. Men ändå. Snacka om tragiskt. Men det sorgligaste var ju när Nora dog på slutet. Åh nej varför?? Jag gillade verkligen henne ju! Och hon och Miles var så fina tillsammans. 
 
Miles är en karaktär jag verkligen gillar. Han plågas över de saker han gjort i det förflutna och tror väl inte själv att han är en bra man, men självklart kan man ju se att han är det innerst inne. Så fint hur han bryr sig om Charlie. Älskar deras relation och har verkligen gillat att se den utvecklas under säsongen. En sak jag började fundera på, eftersom Miles och Rachel hade en liten fling, är om kanske Miles är Charlies pappa? Skulle faktiskt inte förvåna mig om det skulle avslöjas i nästa säsong. Men vi får väl se. 
 
En annan relation jag verkligen gillar är ju självklart Miles och Monroes. Vem älskar inte en bra bromance? Åh så många fina moments mellan dom. Sorgligt att se hur bra vänner de brukade vara och hur det är mellan dom nu. Man vill är ju bara att de ska bli BFF's igen. 
 
Jag måste säga att jag gillar Monroe. Han är ju seriens bad guy och han har gjort massa hemska saker men samtidigt kan man se att det finns en sida kvar hos honom som fortfarande bryr sig. När han fick reda på att han hade en son till exempel. 
 
På den romantiska fronten så gillar jag Charlie och Jason tillsammans. De har växt upp i olika världar men ändå delar de samma känsla för moral. Dom är så fina tillsammans. Det lilla man fick se mellan dom. Tycker inte deras förhållande hann utvecklas så jättemycket. Men det kanske kommer i nästa säsong. Jag hoppas verkligen det iallafall. 
 
Spännande slut. De lyckades slå på strömmen. Och tydligen var det precis vad Randall ville hela tiden. Det hade man ju inte kunnat tro. Antar att det här kommer vara en stor del av vad nästa säsong kommer handla om. Ser fram emot att följa serien i höst! 

Sofia - En blogg om tv-serier

Kul teori med att Mailes är charlies pappa, har inte tänkt på den själv, men den är ganska logisk... :)

Svar: Ja tycker det känns som det borde finnas nån bakomliggande anledning till varför dom visade att Miles och Rachel hade haft en fling.
escapereality.se

2013-07-03 @ 10:39:03
URL: http://seriebloggen.com/TVseries

Har faktiskt tänkt tanken jag med, att Miles är Charlies pappa, speciellt bland de sista avsnitten. Det skulle verkligen inte förvåna mig... Hoppas nästan lite på det, det skulle skapa ett underbart drama! :)

2013-07-03 @ 19:36:53
URL: http://tvseries.webblogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: