Pretty Little Liars 4x04 "Face Time"

 
 
Skönt att Spencer äntligen konfronterade Melissa. Och lite ny information fick man iallafall. Hon säger att hon, Jenna och Shana var alla rädda för Wilden och tydligen var det han som startade branden. Och att hon skickade dit Jenna och Shana för att skydda tjejerna. Men jag undrar om man verkligen kan tro på att allt hon gjort är för att skydda Spencer? Jag vet inte. Tycker fortfarande inte det känns som man kan lita på Melissa. 
 
Just nu pekar ju allt på att det är Hannas mamma som dödade Wilden. Men kanske kan det vara Melissa? Med tanke på att dom var rädda för honom och sen svarade hon ju inte när Spencer frågade heller. Eller så kanske det är nån helt annan. 
 
Melissa tror också att Ali fortfarande lever. Och det var därför hon gick till Hector, för att få information. Hector berättade för Aria att sista gången han såg Alison var sommaren innan hon försvann. Undrar vem den där personen med henne i bilen kan ha varit.

Molly

Jag tänkte bara höra med dig. Använder du dig av Netflix? Är den svenska versionen verkligen värt pengarna, och är det lätt att avsluta efter sin gratismånad om man inte tycker det är bra? Är lite osäker på om jag ska skaffa eller inte. :)

Svar: Ja det gör jag. Utbudet är väl inte det bästa. Bland tv-serierna som går just nu finns inte de senaste säsongerna, men det är ju bra om man vill kolla nån nedlagd serie. Sen om man har chrome eller firefox så finns det ett plugin, mediahint, man kan skaffa så att man även får tillgång till det amerikanska utbudet. Och då blir det värt det tycker jag. Tror inte det ska vara några problem att avsluta sitt konto, och om man skulle ångra sig går det att gå med igen.
escapereality.se

2013-07-06 @ 17:04:45
URL: http://tvdorkss.blogg.seCarolina

Mina favoritkaraktärer är, Jenna, Melissa, Mona & CeCe. Jag tyckte mycket om Maya också. Synd att hon blev mördad. CeCe är min favvo karaktär. Jag tycker också att Jason är sjukt snygg!!!! ;-)

2016-01-05 @ 16:13:23
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: