Ny serie: The Carrie Diaries

 
 
Såg första avsnittet av den nya serien The Carrie Diaries innan idag. Serien handlar om en 16-årig Carrie Bradshaw. Man får följa hennes liv som tonåring och hur hon upptäcker sin kärlek för mode och New York City. 

Förväntar man sig att serien ska vara precis som Sex and the City lär man kanske bli besviken. Men man ska nog inte jämföra för mycket utan bara ta den för var den är. En tonårsserie om tiden innan Manhattan och allt det där. Vilket ju är själva syftet med serien. Att få sen henne växa upp och gå från tonåring till den Carrie Bradshaw man känner henne som. 

Läste endel recensioner om att AnnaSophia Robb, som spelar unga Carrie, inte var tillräckligt lik Sarah Jessica Parker. Och visst det kan jag väl hålla med om lite, men det är ändå inget jag stör mig på. 

 

Serien utspelar sig på 80-talet, 1984 för att vara exakt. Älskar 80-talet, kläderna och musiken, så plus på det. Tycker att det redan efter första avsnittet finns bra storylines som kan utvecklas vidare under säsongen. Att se henne kämpa med att vilja vara i båda världarna, hitta sig själv i Manhattan och samtidigt vara en vanlig tonåring.

Tycker absolut att det här verkar vara en lovande serie. Ser fram emot att se mer. Jag gillar den!


Lotta

Jag har läst The Carrie Diaries böckerna (finns 2) och serien är lik på vissa sätt men väldigt olik på andra sätt. Men jag ska, som du sa att man inte skulle jämföra med sex and the city serien, jämföra så mycket, för jag gillade första avsnittet!

2013-01-21 @ 23:55:49
URL: http://clotta.devote.seHanna

Jag gillade denna serien fast jag inte vill det haha. Önskar jag kunde hata den bara så hade allt varit så mycket enklare.. Allt bara för detta med att Carries pappa är med i bilden. DET SKA HAN JU INTE VARA! Han lämnade ju henne när hon var liten.. Hatar när de ändrar hur det är.

Svar: Har inte sett alla avsnitt av SATC så hade inte koll på det faktiskt. Men håller med, sånt är fruktansvärt störande.
escapereality.se

2013-01-28 @ 15:53:34
URL: http://hanna21.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: