The Vampire Diaries 4x15 "Stand By Me"

 
 
Det här måste jag säga var ett av seriens sorgligaste avsnitt någonsin. Har nog aldrig tyckt så synd om någon karaktär som Elena just nu. När hon vägrade att acceptera att Jeremy hade dött och sen när hon fattade att han verkligen var borta. Heartbreaking! Hon har förlorat ALLA sina familjemedlemmar, det är bara så tragiskt. 
Kan förstå att hon ville bränna upp huset. Alla människor som har bott där är nu döda. Det är för mycket minnen. Men ändå sjukt sorgligt att det är borta. The end of an erea.
 
Allt hopp om att Jeremy kanske kunde komma tillbaka är nu borta. Det enda sättet var om alla övernaturliga varelser som någonsin dött kommer tillbaka. Och det kan dom ju inte göra. Så man får väl bara ta och acceptera att han är borta föralltid nu :(  Åh lilla Jer, kommer verkligen sakna honom! 
 

Även om jag hatar att Jeremy dog så fattar man ändå varför dom gjorde det. Jeremy var den enda Elena hade kvar och den som höll henne mänsklig, och hur hemskt det än är att dom tog död på hennes sista familjemedlem så bygger det faktiskt upp för en bra story. Har inte tyckt det varit någon större skillnad på Elena som människa och vampyr, hon har ju liksom fortfarande haft sin mänsklighet kvar. Men nu när den är borta kommer vi få se en helt annan Elena. 

 

Jag gillade verkligen den scenen på slutet med Stefan och Damon. Det var längesen man fick någon fin scen mellan dom. Den senaste tiden har jag kännt att dom helt har sabbat deras förhållande, vilket till stor del har berott på Stefans beteende mot Damon. Men nu ser det ut som att det börjar gå mot rätt håll mellan dom.

 

Enda förklaringen till Bonnies beteende måste vara att Silas har hjärntvättat henne eller något. Till och med Elena fattade ju att dom inte kunde ta tillbaka alla övernaturliga varelser för att få tillbaka Jeremy. Och nu visade det sig att Shane är död och att det var Silas i Shanes kropp. 

 

Jusste, hur ont i hjärtat gjorde det inte att se Matt bryta ihop? Åh stackarn. Ville bara krama om honom.

 

 

Nu har The Vampire Diaries uppehåll i tre veckor. Är tillbaka igen den 14 Mars.  Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: