The Vampire Diaries 4x14 "Down the Rabbit Hole"

 

Vet inte ens vad jag ska börja. Har så mycket tankar. Det här kommer bli väldigt osammanhängande så ni vet. Jag kände på mig att detta skulle hända. Satt hela avsnittet och var rädd att det skulle hända. Men det gör det inte ett dugg lättare för det. ÅHHH JEREMY! Jag orkar inte. Asså stackars Elena säger jag bara. STACKARS! Hon har nu förlorat sin sista familjemedlem. Hur mycket ska hon behöva ta?? Give the girl a break! Hon ville bara att allt skulle bli som vanligt igen och få stopp på allt och så händer det här. Skulle inte förvåna mig ett dugg om hon stänger av sin mänsklighet nu. Inte ett dugg. Efter all den skit hon har gått igenom under ett års tid var nog detta sista droppen.

 

Och även om jag är glad att Katherine är tillbaka har jag lite svårt att vara glad eftersom hon freaking DÖDADE JEREMY. Ughh!! Men oavsett hur mycket jag hatar henne för det här så måste jag säga att hon är den bad guy serien saknar för tillfället. Sen har vi ju såklart den här Silas nu med. Men vad ville Katherine ha botemedlet till? Antar att det var till Klaus. Så att hon kan döda honom och bli fri.

 

Och jusste, det här med att det bara fanns botemedlel till en hade man väl kunnat räkna ut. No way att alla skulle bli botade och leva lyckliga i alla sina dagar liksom. Men nu har dom väl inget annat val än att ge den till Silas?

 

Och Tyler tvingas lämna för att Klaus vill döda honom (Men inte föralltid HOPPAS JAG) Så stackars Caroline med. Seriöst om det händer nått mellan Klaus och Caroline efter det här så skulle det vara så jävla dåligt. På riktigt.

 

Har faktiskt inte stört mig på Stefan under hela två avsnitt, detta måste ju vara något slags mirakel. Men jag gillar att han äntligen börjar acceptera att Elena faktiskt har förändrats och att det inte skulle göra nån skillnad om hon var mänsklig. Dom måste avsluta Stefan och Elenas förhållande helt nu, låt dom vara vänner. Kan inte se Stefan och Elena bli tillsammans igen efter allt som hänt denna säsongen.

 

 Och en sista sak. Damon är utan tvekan den mest osjälviska karaktären i den här serien. Tack för mig.


Anonym

Blev också superchockad över att det var Jeremy som de dödade. Det hade mer än gärna kunnat vara någon annan. Har inte gillat Elena där här säsongen, men att döda hennes bror, den sista hon har kvar, var överdrivet. Jag menar, hennes mamma & pappa, biologiska pappa & mamma (isabel är död va?), Jenna, Alaric OCH Jeremy är nu döda. Hemskt att bara tänka tanken. Men det skulle också vara kul att se henne go all bad och helt stänga av mänskligheten.

TVD har varit lite sådär de senaste avsnitten, men veckans gjorde helt klart upp för det!

Svar: Ja asså det här är inte okej! :( Enligt mig är Elena en av de mest osjälviska karaktärerna i serien och allt hon gör är för att skydda personerna hon älskar, och hon bara fortsätter att förlora människor...Blir bara så frustrerad. Hon förtjänar verkligen inte det här. Tror också det kan bli en bra storyline om hon stänger av sin mänsklighet, OM dom gör det på rätt sätt.
Håller med om att detta avsnittet var en klar förbättring, även om jag är heartbroken över att Jeremy dog. Och sen gillade jag inte att Tyler lämnade heller. Vill inte ha Klaroline...
escapereality.se

2013-02-15 @ 19:35:02Molly

Wops, glömde skriva namn! ;)

2013-02-15 @ 19:36:13
URL: http://tvdorkss.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: