The Vampire Diaries 4x13 "Into the Wild"

 
 
 

Att Shane var skum visste vi väl redan. Man fick reda på hans motiv för att väcka Silas, och som jag gissade så hade det att göra med att ta tillbaka någon han älskade från de döda. Ganska obvious att han bara ville att träna Bonnie så att han själv kunde använda henne. Och tydligen så måste man göra en tredje sacrifice. Är det möjligt att Jeremy kan vara inblandad i den? Åh hjälp, hoppas inte.

 

Jag har haft mina problem med Rebekah, men det hon sa i detta avsnittet var rätt. Elena har all rätt att hata Rebekah, precis som Rebekah har all rätt att hata Elena. Båda har gjort hemska saker mot varandra, Rebekah körde Elena över en bro och Elena dödade Kol i förra avsnitten. Men dom gjorde det av samma anledning: för att skydda deras familjer. Om man tänker efter är dom här två väldigt lika varandra egentligen.  

 

Att Damon inte vill ta botemedlet är förståeligt. För honom är det inte alls självklart att Elena faktiskt älskar honom och han är helt säker på att så fort hon blir mänsklig kommer hon gå tillbaka till Stefan. Och varför skulle han vilja vara mänsklig då? När han kan vara en vampyr och stänga ute alla känslorna. Han skulle i princip upprepa samma misstag som med Katherine för 150 år sen. Han har all rätt att vara tveksam innan han låter sig själv tänka på happily ever after med tanke på hans historia.

 

Ja det var väl det jag hade säga om avsnittet.  Ska bli spännande med den här nya huntern i nästa avsnitt. 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: