The Vampire Diaries 4x12 "A View to a Kill"

 
 
Riktigt bra avsnitt denna veckan tycker jag. Var lite förvånad över att dom faktiskt lyckades döda Kol måste jag säga. Kändes lite för enkelt. Men det är väl bra när något går deras väg i den här staden. Team Gilbert kicking ass! Älskade det. Dock tror jag det kommer sluta med att Kol hade rätt om Silas. Tror fortfarande inte att det finns något botemedel.
 

Klaus blir förbannad över att Elena dödade hans bror, obviously. Men Klaus kommer du ihåg den gången du dödade hennes moster framför ögonen på henne? Förlåt, men har liite svårt att tycka synd om dig.

 

Asså jag vet inte vad jag tycker om Rebekah. Vissa stunder är hon en irriterande bitch, och sen andra stunder är hon bara en oskuldsfull flicka och man tycker nästan synd om henne. Som i detta avsnittet. Det var fint det hon sa om att hon ville vara mänsklig. Och att Matt hörde det med, åhh! Hoppas lite på dom två faktiskt. Även om det är rätt osannolikt att det någonsin kommer hända.


Tycker dock inte man kan skylla Elena för att inte vilja lita på Rebekah (eller någon av de andra originals heller för den delen) Absolut inte. Hon dödade ju faktiskt henne och allt. Och om hon är ärlig eller inte återstår väl att se, men just nu känns det som att hon är det iallafall.

 

Mitt hjärta brast lite för Damon i detta avsnittet. Allt det Klaus sa var ju precis dom tvivlen han hade haft själv, och ännu mer sorgligt är ju att han faktiskt tror på det själv.

 

Gillar att Bonnie har fått en riktig storyline. Jag kan förstå att hennes föräldrar inte vill att hon ska utsätta sig för fara genom att använda hennes magi och allt. Och tycker ibland det har kännts som att Bonnies karaktär bara funnits där för att fixa allt som går fel. Så älskade att hon stod upp för sig själv och att hon faktiskt gör det för att hon själv VILL göra det. Och detta avsnittet bevisade ju att dom faktiskt inte behöver Bonnies hjälp hela tiden.


Beata

Jag gillade också veckans avsnitt! Men var är Caroline? Två avsnitt utan henne börjar bli lite mycket tycker jag

Svar: Undrade jag med! Lite konstigt att hon inte var där när det var skoldans och allt.
escapereality.se

2013-02-01 @ 21:59:59
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: