Recension: Taken 2

 
 
Genre: Action Skådespelare: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen 
Regissör: Oliver Megaton Produktionsår: 2012
 
Handling: Först tog de hans dotter. Nu kommer de efter honom. Den före detta CIA-agenten Bryan Mills räddade för ett år sedan sin dotter från en brutal trafficking- maffia. Men ingenting glöms och ingenting är förlåtet, Bryans förflutna gör sig påmint och de mord han tvingades begå för att rädda sin dotter måste sonas. I ett försök att återförena familjen bjuder han sin ex-fru Lenore och dottern Kim på en välbehövlig semester till Istanbul. Men där befinner sig också fadern till en av de mördade kidnapparna, fast besluten om att utkräva hämnd för sin sons död och utplåna hela familjen Mills. 
 
Min åsikt: Actionfilmer brukar normalt inte vara min grej, ofta är det för mycket pang pang för min smak. Men när jag såg Taken för nått år sedan blev jag verkligen positivt överraskad. Så därför hade jag höga förväntningar på uppföljaren. Och även om den första filmen fortfarande är bättre, så tycker jag ändå den klarar av att hålla samma standard. Det är ungefär samma koncept som i den första filmen men den är ändå annorlunda. Spännande och actionfylld och man blir aldrig uttråkad. Gillar man ettan så lär man inte bli besviken.
 
 
   

Lina

Jag blev faktiskt lite besviken då jag verkligen älskar den första filmen, men Taken 2 är ändå bra.

Dock får jag inte ihop ur en utbildad mördarmaskin som Bryan kan bli kidnappat och hans dotter som inte kunna rädda sig själv sist kan nu helt plötsligt rädda sin föräldrar.

Svar: Ja den första är fortfarande bättre.
Haha nä det där kändes ju inte så värst trovärdigt.
escapereality.se

2013-02-11 @ 23:44:33
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/Lina

Fasiken så illa jag stavade. Saknas ju bokstäver både här och där. Men jag skyller på datorn som inte fattar att man trycker på tangenterna =)

2013-02-12 @ 18:41:56
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: