Pretty Little Liars 3x20 "Hot Water"

 
 
Inte det mest händelserikaste avsnittet kanske. Var väl mest mot slutet det började hända lite grejer. Att Hannas mamma körde över Wilden var väl inte så smart. Visst han är ett creep och han hotade hennes dotter och allt. Men det här kommer ju leda till stora problem för dom nu. 
 
Förstår inte varför Aria inte bara berättade om kyssen? Hon borde väl ha lärt sig att att inte ljuga efter förra gången tycker man. Det blir bara värre. Och varför gör hon ens en så stor grej av det? Det var ju fakiskt han som kysste henne om jag inte minns fel så det är ju inte direkt så att hon var otrogen.
 
Dom två senaste avsnitten kan inte ha varit så trevliga för dom som har klaustrofobi. I förra avsnittet fastnade Emily i en hiss och nu blev Spencer instängd i en bastu. Vilken panik asså. Det var ju säkert Toby som gjorde det av svartsjuka. Men har fortfarande svårt att förstå hur Toby kan vara så hemsk. Nu verkar det äntligen som att hon kommer berätta för tjejerna. Det var ju på tiden.
 
Var det bara jag som la märke till att CeCe hade nått rött i sin väska? Jag vet inte, det kanske inte betydde nått. Men eftersom att Spencer såg nån i en röd kappa precis innan så blir man ju lite misstänksam.
Såklart att Melissa var med på den där båten. Hon har alltid varit skum och jag litar inte på henne för fem öre. 

SERIESNACK.SE

Jag såg inte det röda i Ceces väska. Bra spanat! :)

2013-02-21 @ 16:27:54
URL: http://seriesnack.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: