Pretty Little Liars 3x19 "What Becomes of the Broken Hearted"

     
 
Gillar inte alls nya Spencer. I början kunde man väl förstå varför hon betedde sig som hon gjorde, men nu har det blivit riktigt tröttsamt. Trodde faktiskt hon skulle berätta för dom andra i detta avsnittet. Men inte det. Hoppas hon gör det nästa vecka då. Det är dags nu. 
 
Usch när Jason och Emily fastnade i hissen. Vilken mardröm! Och jag trodde faktiskt nästan att Jason dog. Det såg ju ganska kört ut. Men han klarade sig. Och bilden som dom hittade på Alison var försvunnen. Hmm. Det är nån som är ute efter att döda Jason, eftersom han var med i the N.A.T club. Är det möjligt att CeCe och Melissa har något med detta att göra? Och sen är jag faktiskt fortfarande misstänksam mot Jason. Ja han ser ju väldigt oskyldig ut just nu eftersom han blev allvarligt skadad och allt jag vet. Men kanske är det så att han spelar offret för att få tjejerna att lita på honom. För kommer ni ihåg när Toby ramlade ner för stegen eller vad det var? Och sen får man ju inte heller glömma att han faktiskt hade ett sår efter skruvmejseln. 
 
Såklart så skulle det visa sig att Calebs pappa inte var så bra som det verkade. Det var liksom lite bra för att vara sant, att det gick så bra mellan honom och Caleb. Får väl se om Hanna kommer prata med honom nu. Skulle ju vara himla dumt av honom att sabba detta nu när Caleb faktiskt vill lära känna honom.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: