Hart of Dixie 2x16 "Where I Lead Me"

 
 
Ja var börjar man ens? Jag är nog inte ensam om att vara sur över vad som hände i detta avsnittet. Jag var helt säker på att Wade inte var otrogen. Att dom bara ville göra oss lite oroliga. Och i början av avsnittet verkade det ju faktiskt som det. Men sen blev det bara mer och mer klart att det inte var så...
 
Det är en tv-serie. Jag fattar att man inte kan ha ett par lyckligt hela tiden. Det måste vara lite hinder på vägen för att hålla det intressant. Så att dom skulle göra slut förr eller senare den här säsongen hade jag väntat mig. Men alltså det här?! Kunde dom inte komma på NÅGOT bättre än det?? Wade har verkligen utvecklats så mycket och för honom att göra något sånt här är en sån tillbakagång för hans karaktär. Dessutom helt out of character. Det känns bara som ett desperat sätt av författarna att skapa drama. Och Zoe och Wades förållande som dom har byggt upp så bra den här säsongen är nu tillbaka på ruta ett. Det är orättvist mot fansen. Är bara så sur på manusförfattarna. Ughh!! Det här är helt enkelt INTE OKEJ.
 
Om det här var ett sätt att gå över till George/Zoe så gjorde dom det på ett väldigt dåligt sätt. Det är som att dom vill att vi ska tycka illa om Wade nu så att vi kommer vilja ha Zoe med George istället. Men nej tyvärr. Har inte gillat George/Zoe innan och kommer då definitivt inte göra det efter detta avsnittet heller.
 
Nu blev hela recensionen om det här förlåt, men hade lite svårt att koncentrera mig på något annat när dom håller på att sabba ett av mina favoritpar. 

[Anna]

Jag blev arg och ledsen, de kunde ju ha väntat och haft ett mindre hemskt uppbrott senare men inte redan och inte så här, det är lixom oförlåtligt men nej det här får verkligen inte mig att vilja se Zoe-George igen.

Svar: Ja det här var liksom det värsta dom kunde göra.
escapereality.se

2013-02-27 @ 15:06:04
URL: http://bokraden.blogspot.comBea

Jag vart så otroligt besviken på det här avsnittet och manusförfattarna som förstörde allt som dom byggt upp under hela säsongen, blir riktigt arg måste jag säga, och även om Zoe och Wade skulle hitta tillbaka till varandra så småningom om så skulle det aldrig vara samma sak igen eftersom han var otrogen :( Skulle inte förvåna mig om dom tappade tittarsiffror på det här, och serien är ju redan i dåligt läge när det gäller om den ska bli förnyad lr inte :/ Dessutom vet jag ingen som faktiskt vill se Zoe och George bli tillsammans!

Svar: Precis, kommer liksom inte bli detsamma efter det här :( Skulle hata om serien blir nedlagd och det slutar såhär för dom. För känns osannolikt att det skulle fixa sig innan säsongsfinalen :/
escapereality.se

2013-02-27 @ 21:44:22
URL: http://themoviediaries.blogg.seSofia - En blogg om tv-serier

Jag var så besviken efter att jag hade kollat på avsnittet! Jag tycker verkligen inte det är okej att framställa Wade på detta sättet längre. Han är en annan person. Och som du skriver, det är knappast så att man kommer sluta att skippa Zoe och Wade. För min del blir det snarare tvärt om. Nu när man vet vad det kan vara vill man bara ha mer!

Svar: Precis han har verkligen mognat denna säsongen så tycker detta kom helt out of the blue. Och även om det ser mörkt ut just nu så hoppas jag verkligen inte detta är slutet för Zoe och Wade. Hoppas manusförfattarna förstår att det är detta fansen vill ha!
escapereality.se

2013-02-28 @ 13:07:56
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: