Grey's Anatomy 9x15 "Hard Bargain"

 
 
Verkar som att det här med att köpa sjukhuset kan funka trots allt, och alla är med på det nu med. Men tycker synd om Cristina. Vilken jobbig sits! Tror inte Owen kommer bli så värst glad, även om det är det bästa för sjukhuset. Jag tycker Cristina gjorde det rätta iallafall. Vi får väl hoppas Owen kommer förstå. 
 
Vet inte om det var så bra av April att ljuga för den där ambulans killen (vad heter han ens?) Det lönar sig alltid att vara ärlig i längden. Dagens livsråd från mig. Men vem vet, han kanske inte ens kommer bry sig så mycket. Jackson var så fin när han gav henne kärleksråd, ahww. Tyckte det verkade lite som att han saknade henne. 
 
Gillade Alex och Jos scener. Med allt det där pratet om att dejta co-workers trodde jag dom hintade att något skulle hända. Men så visar det sig att hon går ut med nån annan istället. Aj då. Poor Alex. 

 


Sofia - En blogg om tv-serier

Det värsta med avsnittet var hur besviken Owen var, så sårad. Håller med dig, han kommer säkert inte släppa det i första taget, men jag hoppas att han gör det efter ett tag...

Svar: Ja tycker verkligen synd om honom just nu. Men hoppas att han kommer förstå.
escapereality.se

2013-02-17 @ 18:56:06
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: