Grey's Anatomy 9x13 "Bad Blood"

 
 
Moraliska dilemman är något Grey's Anatomy är väldigt bra på. I detta avsnittet handlade det om hur man ska göra när man inte kan göra vad som är bäst för patienten pga religion. Skulle tycka det var riktigt jobbigt att låta bli att ge honom blod när man vet att det är det enda som kan rädda hans liv. Men tycker absolut inte att Cristinas intern (vad heter hon nu igen?) hade nån rätt att gå emot patientens vilja och försöka göra det ändå. Hon hade kunnat hamna i mycket mer trubblel för det där än vad hon gjorde.
 
Gillade när Arizona pratade med den där 13-åringen och lyckades ge henne hoppet tillbaka. Hon har ju också varit där och vet hur det känns. Tänk vad långt hon har kommit sen dess.
 
Blev faktiskt lite rädd för en sekund att det var något som hade hänt med barnet när Meredith sprang ut. Men det visade sig bara att den sparkade. Har nog sagt det innan men hoppas verkligen inte att nått går fel med den här graviditeten. Dom förtjänar att ha något som går deras väg efter all skit dom gått igenom.
 
 

Lina

Jag undrar hur Jehovas kan komma undan med sånt där. De begår ju praktiskt taget mord när de säger nej till räddningen. Lycka till med att komma till "paradiset" med den attityden.
Religion, vilket trams.

Svar: Ja det är löjligt att dom inte kan bortse från det när det gäller liv och död.
escapereality.se

2013-02-02 @ 18:32:24
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: