The Walking Dead 4x08 "Too Far Gone"

 
 
Herreguud vilket avsnitt alltså! Efter två lite halvsega avsnitt så fick vi ett väldigt actionpackat avsnitt. Mitt hjärta höll på att stanna och jag drog efter andan flera gånger. Även om man hade förberett sig på att något hemskt skulle hända så var det ändå sjukt sorgligt. Alltså åhh Hershel! :( Gud vad hemskt att han dog. Han var ju en sån bra karaktär. Kommer sakna honom. Och sen Judith!! Lilla Judith. Det där var ju bara för mycket. INTE OKEJ. Stackars stackars Rick och Carl. Men jag började fundera på om nån i gruppen kanske tog henne trots allt. Förmodligen inte, men jag hoppas verkligen det. 
 
HATAR The Governor! Usch vilken hemsk människa. Blev förvånad över att ingen i hans grupp ifrågasatte vad han ville göra utan bara gick med på det och lät honom vara ledaren. Jag menar så värst länge hade de väl inte känt honom. Men de insåg väl sen vilken person han egentligen var. Så skönt att äntligen bli fri från det äcklet nu iallafall. Blev lite orolig att han skulle klara sig på nått himla sätt efter att Michonne hade huggit honom. Hade varit så typiskt. Men sen när Lilly kom och sköt honom i huvudet där på slutet så bara YESSS. 
 
Nu måste vi vänta till Februari på fortsättningen. Väldigt jobbigt att behöva vänta så länge. Men jag ser fram emot resten av säsongen. Känns skönt att The Governor är ett avslutat kapitel nu och att något nytt kan påbörjas.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: