The Vampire Diaries 5x10 "Fifty Shades of Grayson"

 
 
Ett bra avsnitt även denna veckan, men mitt hjärta brast ju lite där på slutet. Åh Damon alltså. Det är så tragiskt att han inte tror att han förtjänar att bli älskad och att han tror att Elena har det bättre utan honom. Kändes inte alls förvånande att han skulle stöta bort henne nu när allt det här från hans förflutna kom tillbaka och efter det där Enzo sa till honom på slutet. Om man hör hur hemsk man är tillräckligt många gånger börjar man ju själv tro på det tillslut. Och det är ju synd också att han inte tror att Elena accepterar honom för den har är, bra och dåliga sidor. Det är något hon var väl medveten om när hon valde honom och tycker det var bra att hon tog upp att hon inte är perfekt heller. Men att de gjorde slut nu är inget jag deppar över. Det kan inte vara lyckligt hela tiden utan det måste vara lite sånt här med för att hålla det intressant och för att det ska kunna utvecklas. Och om det hanteras på rätt sätt så tror jag bara det här kan vara bra för dom faktiskt. 
 
När jag tror att jag har börjat tolerera Stefan så bevisar han än en gång varför jag inte gillar honom. Blev faktiskt lite glad över att man fick se lite scener mellan Stefan och Damon och se dom samarbeta, men det förstördes ju ganska snabbt. Tycker bara det är så sorgligt att Stefan har samma syn på Damon som han hade i början av serien och att han inte ens försöker förstå sig på honom. Utan det är bara "han är ett monster". Men sen att han själv har slaktat tusentals människor under sina Ripper dagar, åh nej det bara glömmer vi bort. Ugh vad trött jag är på honom. 
 
Tror inte att Katherine dog där på slutet, men hon är ju döende. Så hon lär väl dö i nästa avsnitt om de nu inte hittar något sätt att rädda henne på innan dess. Men åh Katherine, vill inte att hon ska dö!
Nu är det uppehåll till Januari och när serien är tillbaka är det med det hundrade avsnittet. Ser fram emot det.
 
 
 

Molly

Håller med dig! Tyvärr är det så att ingen är bättre en den andra i en vampyrserie, och därför tycker jag det är tråkigt att Stefan dömde Damon så. De ska ju hålla ihop för tusan!

Damon är precis som Spike var. Kom och tänka på det i den sista scenen när han gjorde slut med Elena. Han tillåter inte sig själv att bli älskad. Sen tror jag också det har att göra med att Damon innerst inne fortfarande tror att det alltid kommer vara Stefan för henne, och det är så ledsamt. Har i stort sätt slutat bry mig om triangeln nu för tiden, men i detta avsnittet kände jag bara att Elena behöver en paus från båda bröderna.

Svar: Ja men precis. Ingen i den här serien är perfekt. Så länge Stefan har den här attityden kan jag bara inte gilla honom. Och tycker det är synd att man helt förstört deras förhållande.
Håller med om att man kan se likheter mellan Damon och Spike. Den sista scenen kände jag var classic Damon. Han tror inte han förtjänar något så han förstör det. Och det är ju inte första gången han låter Elena gå för att han tror det är vad som är bäst för henne. Får väl se vad som kommer hända mellan dom nu men jag oroar mig inte alls för att det kommer lösa sig förr eller senare.
escapereality.se

2013-12-14 @ 16:19:06
URL: http://tvdorkss.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: