Serier jag upptäckte 2013

 
Nu när året börjar lida mot sitt slut tänkte jag kolla tillbaka på serierna jag har upptäckt under det gångna året. Och kan ju säga att det har varit ett riktigt bra serie år för mig. Har upptäckt många bra serier detta året. Här är dom: 
 
 
Veronica Mars
Veronica Mars upptäckte jag väl egentligen förra året om man nu ska vara noga. Men den får vara med ändå. Började kolla på den runt jul för ja, ganska precis ett år sedan. Detta var en serie jag inte hade hört mycket alls om innan så därför förvånande det mig hur bra den faktiskt var. Helt underbar serie. Och jag upptäckte den ju i rätt tid för bara nån månad efter att jag var klar med serien blev det klart att det skulle bli en film. Gud vad jag ser fram emot den!
 
 
Buffy The Vampire Slayer
En serie jag inte trodde att jag skulle gilla så mycket som jag gjorde är Buffy. Av det lilla man hade sett innan så hade man bilden av att det var en 90-tals serie med dåliga specialeffekter typ. Men det är ju ändå en kult serie som jag kände att man måste ha sett, så när jag såg att alla säsongerna fanns på Netflix bestämde jag mig för att ge den en chans. Och åh vad glad jag är för att jag gjorde det. Vilken serie! Älskar humorn, karaktärerna, ja ALLT. Och tycker det är bra hur den lyckas blanda så många olika genres.
 
 
Lost
Sen har vi min största upptäckt detta året: Lost. En serie man hört så mycket om och som jag länge tänkt se och nu i somras tog jag äntligen tag i det. Jag var fast från början till slut. Helt såld. Ord kan inte beskriva hur fantastisk denna serien är. Har börjat kolla om serien nu och är lika fängslad som jag var första gången. Helt klart en av de absolut bästa serierna jag sett, om inte bästa. Känner att det är svårt att hitta en serie som någonsin kommer toppa den.  
 
 
Modern Family
Kände att jag behövde mer komediserier att se på. Så jag bestämde mig för att kolla in Modern Family som jag absolut älskade. Sjukt härlig serie med helt underbara karaktärer. Kanske att första säsongerna var bättre men jag tycker absolut fortfarande den är bra.  
 
 
Revolution
Hade läst mycket bra om Revolution så bestämde mig för att kolla igenom den första säsongen i somras. Väldigt bra och spännande serie och fastnade för hela konceptet. Sen kände jag mig lite besviken över början på den andra säsongen men det tog ju sig mot slutet och jag ser fram emot fortsättningen nästa år!
 
 
The Following
När jag först såg trailern kände jag att detta var en serie jag borde undvika på grund av allt slask. Men när den hade premiär på TV4 kollade jag in den iallafall och sen dess har jag följt den varje vecka tillsammans med min mamma. Tycker den är väldigt spännande. Kanske att det blev lite utdraget mot slutet av säsongen men jag ser ändå fram emot säsong 2. 
 
 
New Girl
Är så glad att jag bestämde mig för att kolla in denna serien för gud vilken underbar serie det är. Älskar karaktärerna och humorn. Superhärlig serie!
 
 
The Mindy Project
The Mindy Project var ännu en härlig komediserie jag upptäckte detta året. Och det som jag gillar allra mest med serien är såklart Mindy som måste vara en av de härligaste tv karaktärerna ever. Älskar henne!
 
 
The Walking Dead
The Walking Dead var verkligen en serie som överraskade mig. Så gryymt bra! Hade inte alls trott att jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde för jag kände väl kanske att det var min typ av serie. Men nu är det absolut en av de serier jag ser fram emot mest i veckorna. 
 
 
Scandal
När jag såg första avsnittet av Scandal när serien började kände jag inte direkt att det var något för mig. Men är väldigt glad att jag gav den en andra chans. Mycket bra serie. Händer saker i varje avsnitt och det är en massa skandaler och spännande twister.  
 
 
Gilmore Girls
Gilmore Girls är en serie som jag verkligen har njutit av nu under hösten. Sån himla mysig serie! Älskar humorn, de snabba dialogerna och alla underbara karaktärer. Det är en såndär må bra serie helt enkelt. Helt underbar. 
 
 
Det var serierna för detta året. Hoppas på att även nästa år blir ett bra serie år. Har tänkt att jag ska börja med Breaking Bad nu efter jag är klar med Gilmore Girls. Sen får vi väl se vad det blir mer. Har fortfarande en ganska lång lista att ta mig igenom. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: