Scandal 3x10 "A Door Marked Exit"

 
 
Hade varit mer passande att ha förra avsnittet som midseason finale tycker jag. Bättre cliffhanger. Men men. Man fick nu se vad som hände efter att Sally dödade sin man och man fick även reda på mer om hennes motiv bakom det hela. Precis som alla andra äktenskap i den här serien så hade de ett väldigt icke fungerande äktenskap. Ska bli spännande att se vad som kommer hända nu när David Rosen vet vad som egentligen hände. 
 
Olivias mamma är kvar i Washington. Vad hon gjorde där fattade jag inte redigt. Och Jake är den nya ledaren för B613. Ska bli intressant att se hur det kommer bli. 
 
 

Johanna Isabella

Hej!
Jag vill börja med att tacka för en otroligt bra blogg och för att du skriver allting så utomordentligt.

Sedan skulle jag vilja fråga, vart kollar du på dina serier någonstans? Är det svensk text? För jag är inte speciellt insatt i datorer och förstår inte riktigt programmet som jag har för att kunna ladda ner filmer och serier.

Finns det möjligtvis någon sida som man kan kolla på serier online förutom swefilmer och dreamfilm som du kan rekommendera? Det skulle betyda något oerhört för mig med tanke på att jag har väntat hur länge som helst att de sidorna skall ladda upp serier som t.ex. Greys Anatomy och New girl.

Tack på förhand
Johanna Isabella Ek

Svar: Tack så mycket! När jag streamar använder jag någon av de här sidorna:
http://www.free-tv-video-online.me/ , http://vodly.to/
Brukar fungera bra. De lägger upp avsnitten snabbt och hittar nästan alltid nån fungerande länk. Kvaliten är helt okej med. Ingen svensk text dock tyvärr.
escapereality.se

2013-12-16 @ 20:18:49
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: