Parenthood 5x10 "All That's Left Is The Hugging"

 
 
Stackars, stackars Amber säger jag bara. Tyckte så himla synd om henne. Men var ändå inte förvånande direkt att det här skulle hända. Ryan har fortfarande stora problem och hur mycket han än vill vara med Amber så funkar det inte att leva i båda världarna precis som Zeek sa. Och hur mycket än Amber vill hjälpa honom så kan man nog som utomstående inte ens börja förstå vad en sån människa har gått igenom.
 
Sen har vi Joel och Julia som bara gör mig ledsen. Var väl inte helt oväntat att man skulle få se en kyss mellan henne och Ed förr eller senare. Vad jag tycker var konstigt bara var att hon bara sekunder innan stod och sa att det inte var rätt mot Joel att de träffades. Men jahaja okej. Jag undrar om det någonsin kommer lösa sig för Joel och Julia. Känns långt borta just nu.
 
Det var mycket depp i detta avsnittet. Men Adams och Kristinas scener lättade upp det lite iallafall. Tyckte det var så roligt när de stod och kastade ägg på Bob Littles billboard. Sen har vi Drews kärleksproblem. Jag gillar inte den här Natalie och förstår inte varför han bara låter henne behandla honom som hon gör. Men det ska bli intressant att se vad som kommer hända nu när Amy kom tillbaka. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: