Grey's Anatomy 10x12 "Get Up, Stand Up"

 
 
Bra att det börjar fixa sig mellan Meredith och Cristina nu. Det började bli riktigt tröttsamt. Men samtidigt tror jag aldrig att det kommer bli som det en gång brukade vara mellan dom. De har växt ifrån varandra och är på olika ställen i sina liv. Och visst det är så det är i livet men känns samtidigt så jäkla sorgligt. Deras relation har ju liksom varit en så stor del av serien. Men Cristina lämnar ju serien snart så det fanns väl inget annat väl antar jag...
 
Tycker det är såå pinsamt i serier och filmer när det är nån som ska ställa sig upp mitt i ett bröllop. Vill bara sjunka genom jorden, haha. Men samtidigt är jag såklart väldigt glad att Jackson gjorde det för jag vill ju se honom och April ihop. Tycker dock lite synd om Matthew, han är ju ändå en fin kille. Men det här var väl inget som kom som en överraskning för någon. Rätt väntat att det skulle hända. Nu fick man ju inte se vem hon valde där på slutet. Men det känns ganska självklart att hon kommer välja Jackson va?
 

[Anna]

Ja visst var det väldigt självklart att han skulle ställa sig upp och jag hoppas verkligen att April kommer välja Jackson!

Svar: Ja hoppas verkligen det, men det tror jag nog ganska så säkert hon gör.
escapereality.se

2013-12-14 @ 21:37:19
URL: http://bokraden.blogspot.comHanna

OMG VET DU VAR MAN KAN SE DETTA AVSNITT???? snälllla svara!!!!!!!:)

Svar: Prova någon av de här sidorna: http://www.free-tv-video-online.me/
http://vodly.to/
escapereality.se

2014-02-26 @ 23:24:37
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: