Gilmore Girls Säsong 5

 
 
Jag gillade denna säsongen, men Rorys förändring den här säsongen var jag inte överförtjust i. Visst det är så det är i livet, man växer upp och förändras. Men jag gillar inte hennes nya attityd. Saknar gamla vanliga Rory. Det här är liksom inte hon känner jag. Jag hoppas bara detta är något tillfälligt. Är ingen fan av Logan så hoppas han försvinner. Han är inte rätt för Rory. Kanske ändrar mig sen vem vet. Men just nu är jag helt på Lorelais sida i detta. Tyckte så himla synd om henne där på slutet. Jag undrar hur det kommer bli mellan Rory och Lorelai nu i nästa säsong. Skulle ju vara tråkigt om de förlorade kontakten helt. Deras relation är ju ändå det som är hjärtat i serien. 
 
Men något jag verkligen har gillat denna säsongen är ju såklart Luke och Lorelais förhållande. Lite problem där i mitten av säsongen, men det löste ju sig sen. Blev så sur på Emily när hon skulle hålla på att lägga sig i deras förhållande. Ugh. Men det är ju så typiskt henne. Rätt väntat att det skulle hända. Och Christopher som jag innan har gillat sjönk ju nu hos mig kan jag säga. Hoppas verkligen inte att han kommer komma in och ställa till det för dom igen.
 

Sofia - En blogg om tv-serier

Jag älskade verkligen Rory och Logan och den you jump i jump jack scenen är så fin! Dom två var mitt största ship i den serien även om jag gillade Dean med :) Jag tillhör dom som var glad när Jess försvan ,)

Svar: Ja nä jag gillar henne inte alls med Logan faktiskt. Hellre Dean isåfall. Men allra helst ser jag henne med Jess.
escapereality.se

2013-12-11 @ 14:01:56
URL: http://seriebloggen.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: