Sandra Oh lämnar Grey's Anatomy

 
 
Igår kom nyheten att Sandra Oh, som spelar en av seriens mest älskade karaktärer Cristina Yang, kommer att lämna Grey's Anatomy efter säsong 10. 
 
“Creatively, I really feel like I gave it my all, and I feel ready to let her go. It’s such an interesting thing to play a character for so long and to actually get the sense that she wants to be let go as well. [Cristina] wants to be let go, and I am ready to let her go. We have to start the process, story-wise, for the Grey’s writers to think of why she’s going to go.”

Kan inte säga att detta kom som någon jättestor chock. Med tanke på att skådespelarnas kontrakt går ut i slutet på säsong 10 så var det väntat att nån skulle välja att lämna, och det skulle inte förvåna mig om det kommer vara fler som väljer att göra det.  
Kände redan innan att jag ville att säsong 10 skulle bli seriens sista. Men ännu mer nu. Kan bara inte se serien fortsätta utan Cristina som är en så viktig karaktär för serien. Under seriens gång har man fått säga hejdå till en hel del älskade karaktärer men nu känns det som man har kommit till en punkt då det räcker. Hellre att det slutar nu än att det fortsätter med karaktärer man inte känner och det inte alls blir samma serie längre. De karaktärer som var med när allt började vill man ju ska vara med till slutet. Men Shonda Rhimes verkar dock inte ha några planer på att avsluta serien ännu. Vilket känns synd. För jag tror inte det är många som skulle vilja fortsätta titta om huvudkaraktärerna försvinner, och det är jag säker på att jag inte är ensam om att tycka. 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: