The Vampire Diaries 4x19 "Pictures of You"

 
 
Och så var det dags för Prom avsnitt i The Vampire Diaries. Gillade avsnittet. Det var en hel del twister. 
 
Kan inte säga att jag gillar att Elena går runt och är en bitch mot alla, men jag kan ändå inte vara arg på henne. Det kan jag inte. Hon har ingen mänsklighet. Det är ju inte hon liksom. Verkar som att Damon och Stefan är på väg att hitta en lösning nu iallafall. Får väl se om dom kommer lyckas. 
 
Vill gärna tro att Stefan kan släppa taget om Elena och gå vidare. Skulle väldigt gärna vilja se honom med Caroline. Men jag är inte så säker på att manusförfattarna är villiga att släppa kärlekstriangeln. Något säger mig att den kommer pågå ända till slutet. Men jag hoppas verkligen inte det blir så och att dom vågar ta en ny riktning. Kärlekstriangeln är så uttjatad nu och det är jag säker på att jag inte är ensam om att tycka. Skulle faktiskt vilja se Elena vara singel i nästa säsong. Damon och Stefan behöver ett break från henne. Det skulle även ge dom en chans att bygga upp deras relation igen. Något som verkligen behövs. Självklart håller jag fortfarande på Damon och Elena och hoppas att det blir dom i slutändan. Men det är ju ett tag kvar innan dess. 
 
Brukade tycka Rebekah var så störande innan men nu känner man verkligen för henne. Hon vill ju så desperat bli mänsklig. Och älskade scenerna med henne och Matt. Åh fina Matt. Lite synd att det faktiskt aldrig blev nått mellan dom. Nu är det ju för sent eftersom Rebekah lämnar för spinoffen. 
 
Den största twisten i avsnittet var ju att Elijah av misstag gav the cure till Silas. Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu. Katherines brev till Klaus på slutet gav en öppning till spinoffen. Spännande. Ser fram emot det avsnittet nästa vecka. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: