The Carrie Diaries 1x13 "Kiss Yesterday Goodbye"

 
 
Igår var det säsongsfinal av The Carrie Diaries. Börjar väl med att skriva om hela Carrie/Sebastian dramat. Blir så frustrerad på Carrie. Varför måste hon övertänka allt hela tiden? Men jaja, det är ju bara sån hon är. Känns ändå inte som att det är över mellan henne och Sebastian. 
 
Maggie har alltid varit en karaktär jag gillat men i detta avsnittet var hon bara...UGH. Kan väl förstå att hon känner sig lurad av Walt men hennes reaktion till att han var gay var helt enkelt inte okej. Inne på ett café dessutom. Tyckte så synd om Walt. Och sen hookar hon upp med Sebastian...Get it together girl. 
 
Annars så slutade det lyckligt för resten. Dorrit och Tom är båda lyckligt kära. Mouse stod upp emot hennes föräldrar och tog hem Wes. Och Walt tog ännu ett steg framåt mot att acceptera vem han är. 
 
Serien har inte blivit förnyad än. Och från vad jag har läst så ser det inte så ljust ut. Just nu känner jag bara att så länge Hart of Dixie blir förnyad är jag nöjd. Det är den jag bryr mig allra mest om. Men det skulle ju vara kul om både den och The Carrie Diaries kunde bli förnyade. Tycker faktiskt att detta är en serie som förtjänar det. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: