Hart of Dixie 2x18 "Why Don't We Get Drunk?"

 
 
Hart of Dixie är äntligen tillbaka igen efter det långa uppehållet. Det bästa i avsnittet tycker jag var Lemon och Wades scener. Har alltid gillat deras vänskap. Så det var kul att se lite bonding mellan dom. Och ska bli kul att se dom köpa Rammer Jammer tillsammans! 
 
Zoe och Jonah gillar jag inte. Men tur att han stack nu iallafall. För det gjorde han väl? Men nu lär det ju bli George/Zoe istället...suck. Kan väl inte säga att det var oväntat men asså åh, vill inte. Känns bara påtvingat för att göra den andra sidan av triangeln nöjda. 
 
Förväntar mig ingen återförening mellan Zoe och Wade denna säsongen. Det vet jag inte ens om jag vill heller, skulle kännas för tidigt. Men bara vi får nått litet som gör att man får hopp till nästa säsong. Det är allt jag begär.
Och det MÅSTE bli en tredje säsong. 
 
Bra gjort av Lemon att låta AnnaBeth och Lavon vara tillsammans. Har sagt det innan men hon har verkligen mognat sen första säsongen.
 
Tror Brick är sjuk, även om han sa att han inte var det. Det såg så ut på hans blick i slutet tycker jag. Och det här känner jag faktiskt är det serien behöver. Lite allvarliga teman. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: