Grey's Anatomy 9x21 "Sleeping Monster"

 
 
Blev förvånad att det inte var fler som stöttade Bailey. Var ju typ bara Meredith. Lite besviken på Webber måste jag säga. Den där utskällningen han fick av henne på slutet förtjänade han faktiskt. 
 
Snälla April sluta hålla på. Hon hade verkligen ingen rätt att skylla på Jackson för det som hände mellan henne och Matthew. Men sen kom han ju tillbaka och förlät henne ändå. Kände väl på mig att det inte var det sista vi hade sett av honom. Shippar ju Jackson och April men ibland undrar jag nästan varför när April håller på som hon gör. She better apologize. 
 
Åh vad sorgligt att Ethans mamma dog. Hoppas pappan klarar sig nu. Gillar hur fin Owen är med Ethan. Cristina börjar nog inse nu att han är menad att vara en pappa och att hon är på väg att förlora honom. Sad. 
 
Typiskt att Alex berättade det där om Jos bakgrund. Men om hon visste dom andra sakerna ha sa skulle hon nog inte inte vara lika arg. Åh vad frustrerande det är när karaktärerna inte kan se det vi kan. Men han erkände iallafall att han var kär i henne på slutet. Lite framsteg ändå. Det kommer ju hända nått mellan dom. Men vi lär väl få vänta tills säsongsfinalen bara.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: