Buffy the Vampire Slayer Säsong 5

 
 
Bästa avsnittet: Många bra avsnitt denna säsongen tycker jag. Gillade 5x07 "Fool for Love". Flashback avsnitt är alltid intressanta. Gillade att man fick reda på mer om Spikes bakgrund. Sen var ju säsongsfinalen, 5x22 "The Gift", väldigt spännande. Bästa säsongsfinalen hittils skulle jag nog säga. 
 
Favoritkaraktär: Spike helt klart. Love him! Han har utvecklats en hel del denna säsongen, fått mer djup. Kul att han typ har blivit en i gänget nu med. 
 
Värsta karaktär: Ja det blir väl Glory. Finns väl ingen som gillade henne. 
 
Favoritpar: Buffy och Spike. Älskar deras dynamik. Mitt favoritögonblick med dom denna säsongen var när Buffy insåg vad han hade gjort för henne och Dawn. Känns som att det vände lite för dom där. Jag hoppas på mer bra moments med dom nästa säsong för det här gillar jag verkligen. 
 
Bästa i säsongen: Att Dawn kom in i serien tillförde mycket denna säsongen. Tycker hela den här storylinen med att hon är nyckeln har varit intressant att följa. Gillar syskonrelationen mellan henne och Buffy. Sen har jag gillat scenerna med henne och Spike. Fint hur beskyddande han är över henne.
 
Sämsta i säsongen: Finns inget så jag har tyckt varit dåligt denna säsongen. Eller ja, självklart sorgligt att Buffys mamma dog. Det kom väldigt oväntat. 
 
Övriga kommentarer: Bästa säsongen hittills. Tycker bara serien blir bättre och bättre. En genomgående bra storyline under hela säsongen. De två tidigare säsongerna kände jag att storylinsen med the big bad blev rätt sega mot slutet. Men inte denna säsongen. Man har fått se karaktärerna utvecklas och växa. Anya till exempel som jag inte hade nån speciell uppfattning om innan tycker jag nu är en jättehärlig karaktär. Det har varit en bra blanding, både roliga och allvarliga stunder. Ja en riktigt bra säsong helt enkelt. Ser fram emot att börja på säsong 6!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: