Parenthood 4x02 "Left Field"

 
         
 
Vilken chock det blev på slutet. Kristina har cancer. Plötsligt så fick Adam och Kristina mycket större problem än att bestämma sig för om dom ska skaffa hund eller inte. Och som att denna familjen inte har haft nog med problem innan. Men ser ändå fram emot vad denna storyline kommer leda. Det kommer säkert bli många känslosamma familjescener som denna serien är så bra på, vilket alltid uppskattas hos mig. 
 
Jag gillar den här storylinen med Julia. Förra avsnittet så störde jag mig lite grann på att hon inte satt några gränser och lät Viktor göra vad han ville. Men efter detta avsnittet så förstår man verkligen henne. Tyckte det var så fint gjort av henne att stanna utanför skolan hela dan så att Viktor skulle känna sig säker. Man såg ju att det blev en förändring på slutet.
Gillade Crosby i detta avsnittet. Samtidigt som han håller på att bli mognare och "växa upp" så finns fortfarande den där charmen med hans karaktär kvar. Som när han synkade hans och Jasmines kalendrar. Tyckte det var lite roligt. 

Anonym

Hej är du ett fan av TVD? Kolla då gärna in min blogg om serien på: http://vampirediaries.webblogg.se/

Hoppas DU kommer följa den:)

2012-09-20 @ 21:00:24
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: