Parenthood 4x01 "Family Portrait"

 
         

Och så var Parenthood tillbaka med en ny säsong igen. Härligt. Har sagt det innan men denna serien är bara så himla mysig. Gillar den verkligen. 
Kände lite att det var något som inte är helt rätt mellan Sarah och Mark i detta avsnittet. Det här med att han så desperat ville vara med på familje poträttet. Kanske är det något som hänt under dom här fem månaderna. Och tror att den här fotografen Hank kan komma att skapa en del problem i deras förhållande med.
Förra säsongen slutade med att Julie och Joel fick ett barn. Eftersom att det var ett så stort barn så anade jag att det skulle bli lite problem. Och det verkar det som att det blev med. Tycker verkligen synd om Julia. Men håller med om det Joel sa. Att hon måste lära sig sätta gränser och behanlda honom som en i familjen och inte som en gäst. 
En av de stora grejerna i detta avsnittet var att Haddie skulle iväg till collage. Man kände för Kristina när hon verkligen försökte få familjen tillsammans den sista tiden innan hon skulle åka och Hadde inte verkade vara sådär intresserad. Vilket gjorde den sista scenen på flygplatsen när hon sprang ifrån kön tillbaka till Adam och Kristina ännu mer sorglig. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: