Ny Serie: Partners

 
  
 
En komediserie om två bästa vänner och business partners som kännt varandra hela livet. Deras "bromance" sätts på prov när en av dom förlovar sig. Joe är en framgångsrik arkitekt som följer sin hjärna istället för hjärta, särskilt när det kommer till hans kärleksliv. Till skillnad från hans gay co-worker Louis som istället är spontan, känslosam och är benägen att gå till överdrift. Båda har hittat lycka i deras kärleksliv. Joe är förlovad med Ali och Louis har Wyatt. Efter nyheterna om Joes förlovning så får tiden utvisa om deras band kan anpassa sig till tillskottet av två nya viktiga förhållanden.
 
När jag såg trailern till denna serien var jag väldigt skeptisk. Den enda anledningen att jag egentligen gav den en chans var för Sophia Bush. Men efter att ha sett första avsnittet så måste jag faktiskt säga att det var bättre än jag hade förväntat mig. 
 
Skådespelarna har en bra kemi tillsammans. Väldigt roligt att se Sophia Bush i en ny serie tycker jag. Och hennes roll passade henne bra. Sen gillade jag även Michael Uries karaktär Louis. Gillade att han inte gör karaktären för överdriven eller vad man ska säga. 
 
Svårt att säga nu om detta är en serie som kommer bli någonting. Men det var ett helt okej pilotavsnitt tycker jag. Bättre jag hade trott som sagt. Så det är en bra början.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: