Musiktips: Ed Sheeran

 
 
Edward Christopher "Ed" Sheeran är en engelsk singer/songwriter född 1991 i Halifax, England. Han har gett ut två album, ett under 2010 No.5 Collaborations Project, och det andra 2011 med titeln +. Han fick sitt genombrott under 2011 när hans första singel The A Team debuterade som nummer 3 på den brittiska singellistan. 2012 vann han två BRIT AWARDS för Best British Male Solo Artist och British Breakthrough of the Year. Låten "The A Team" vann även the Ivor Novello Award för Best Song Musically and Lyrically.
 
Ed Sheeran är tillsammans med Lana Del Rey min största musikupptäckt detta året. Tror inte det är många som har missat hans låt The A Team som har spelats en del på radion. Jag upptäckte honom först när jag hörde låten Give Me Love i The Vampire Diaries. Och sen dess har jag bara gillat honom mer och mer.
Gillar verkligen hans musik och hans röst är så underbart skön.
 
Mina favoritlåtar med Ed Sheeran:
 
The A Team - + (2011)
 
 
Give Me Love - + (2011)
  
 
Kiss Me - + (2011)
 
 
Lego House - + (2011)
 
 
Drunk - + (2011)
 
 
This - + (2011)
  
 
Small Bump - + (2011)
 

Nathalie

Jag absolut älskar Ed Sheeran! Han har en ängels röst. Och en annan sak som jag älskar med honom är att han kliver in på scenen på OS avslutningscermonin i en helt vanlig tröja och en gitarr och det är så perfekt och vackert och underbart att jag bara vill gråta!

Svar: Håller med, det framträdandet var riktigt bra!
escapereality.se

2012-09-21 @ 18:07:31
URL: http://bubblewrappedheart.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: