How I Met Your Mother 8x01 "Farhampton"

 
 
Det blev ännu en komediserie för mig idag. How I Met Your Mother hade ju premiär.
Avsnittet började där förra säsongen lämnade oss; Robin i en brudklänning på väg att gifta sig med Barney. Vilket såg ut att gå mindre bra. Men innan vi får veta vad det är som hände där så måste man få reda på vad det var som ledde fram till det. För i slutet på förra säsongen var ju Barney förlovad med Quinn. Vilket går bra tills hon får reda på att Barney var ihop med Robin tidigare. Älskade det där talet Barney gav som i princip summerade ihop alla säsongerna på en minut. Awesome!
 
Jag ser fram emot att se hur saker och ting kommer att utvecklas för Barney och Robin härifrån. Jag har faktiskt inte haft någon sida i hela den här Barney/Robin/Ted triangeln. Utan har gillar båda paren. Men den där scenen när hon kollade igenom alla deras minnen tillsammans var ju så fin. Så jag hoppas ändå på att det blir dom nu. Det är ju ganska obvious att det inte är Robin som är mamman ändå.
 
Och på tal om det. Sist man såg Ted så åkte han iväg med Victoria som precis hade lämnat sin fästman vid altaret. Det där samtalet han hade med Klaus tror jag fick honom att inse att Victoria inte har allt han vill ha. Att hon inte är den rätta. Avsnittet avslutades med en tease då man fick se en liten glimt av en kvinna under ett paraply. Jag hoppas att det var en hint om att man äntligen kommer få reda på vem mamman är denna säsongen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: