Grey's Anatomy 9x01 "Going Going Gone"

 
       
 
Ja herregud. Vet inte ens vad jag ska börja. Har hunnit smälta avsnittet någorlunda nu iallafall.  Eftersom det blev känt för ett tag sen att Eric Dane skulle lämna serien så var jag beredd på att Mark skulle dö. Att han bara skulle flytta iväg hade ju inte funkat, han har ju sin dotter där och allt. Men det gjorde det inte mindre sorgligt för det. Så jäkla hemskt asså! Allt känns bara fel och deprimerande just nu. 
 
När Lexie dog kände jag lite att det inte fanns så mycket kvar för Mark, att detta kanske egentligen var det bästa för karaktären. Men nu inser jag att jag inte alls var redo för honom att försvninna! Mark var verkligen en av mina favorit karaktärer och det finns så mycket med honom man kommer sakna. Framförallt hans, Callies och Arizonas lilla familj och hans bromance med Derek. Men även om det var sjukt sorgligt så tycker jag samtidigt att han fick ett fint avslut på nått sätt. Med alla minnerna med honom, att alla var samlade och sen det där i slutet: Mark Sloan 1968-2012. Visade ju att han var en betydelsefull karaktär. Men ush vad jag kommer sakna honom! Kommer inte alls bli detsamma utan honom ju. RIP Mark "McSteamy" Sloan.
 
Och sen Arizona då. Jag tänkte i början av avsnittet att hon säkert lever, för dom kan ju inte var så fruktansvärt elaka att dom dödar både henne och Mark. Men sen började jag tro att hon faktiskt var död. Så slutet kom verkligen som en stor chock. Hon lever, och har fått amputera benet!! Asså herregud! Det här kommer ju säkert ha en stor påverkan på Callies och hennes relation. Tycker verkligen så himla synd om Callie just nu. Känner på mig att hon och Derek säkert kommer hjälpa varandra med sorgen, både med att ha förlorat Mark och att deras fruar är förändrade efter vad som hänt. Och sen det här med hans hand såklart. Undrar hur det kommer bli med den. 
 
I nästa veckas avsnitt så får man se flashbacks från vad det var som hände ute i skogen och när dom kom tillbaka till sjukhuset. Ser fram emot det, men egentligen tycker jag att dom borde tagit detta avsnittet först. Det hade varit mycket bättre. Nu vet man ju hur det kommer gå liksom. Hoppas inte det kommer bli ett lika sorgligt avsnitt som detta för det vet jag inte om jag klarar av asså. 

Bea - Seriesnack.blogg.se

Vi tänker i samma banor, känns bra! Gillar alltid när det händer :) Men ja, ett av seriens mest sorgliga avsnitt :( USCH.

2012-09-28 @ 19:03:51
URL: http://seriesnack.blogg.seLina

Jag blev lite besviken på att de hoppade fram i tiden men ändå grät och grät jag lite till. Sorgligare avsnitt få man leta efter.

2012-09-28 @ 19:31:19
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: