Pretty Little Liars 3x13 "This is a Dark Ride"

 
 
Pretty Little Liars är tillbaka med ett special Halloween avsnitt. Jag gillade verkligen detta avsnittet. Riktigt spännande. Mycket bättre än förra årets tycker jag. Vi fick även lite nya ledtrådar. Garret berättar för Spencer att han bara lät Jenna tro att han dödade Alison, och att när han kom tillbaka senare så såg han Arias pappa med Alison. Hmm. Intressant. Frågan är ju bara om han talar sanning? Men jag tror faktiskt det. Skulle inte förvåna mig om det var så att Byron hade en affär med henne. Har haft den tanken tidigare. Han hade ju en affär med hon där Meredith, som var en elev. Så vem vet.
 
Och på grund av att han visste för mycket så blev Garret dödad. Fattade att det skulle hända när han hade berättat. Och stackars Aria asså. Fy vad hemskt! Bli instängd i en liten låda som A försökte få ner från tåget, och sen med Garrets lik dessutom. Eheew! Men som tur var så kom tjejerna och räddade henne i sista sekund. Fast lite fult egentligen att dom fick sånt himla problem att få över lådan bara för en liten sten eller vad det var. Men men. Det är TV. 
 
Sen är ju frågan vilka från A team som var på tåget. Toby och Mona vet man ju att dom var där, men det måste väl ha varit nån mer? 
Var det bara jag som märkte att det var skumt med Ezra? Jag tyckte han var lite konstig där på slutet när han kom till tåget. Asså jag har kännt på mig länge nu att det är nått skumt med honom. Men det kanske bara är jag som inbillar mig.
 
Den där kroppen i säcken som låg under all isen var ju också lite läskigt. Med tankte på hur Jason (welcome back btw) stirrade på den så måste det väl ha varit Alisons. 
Sen den där flickan Ashley såg? Väldigt mysko. Var hon ett spöke eller vad? Och så pratade hon om nån syster. Vilket fick mig att tänka på den där teorin om att Alison har en tvillingsyster. Om det kanske kan vara hon?
 
Och handen på slutet? Creepy. Vad var det liksom? Min första tanke var att det var en flashback från natten då Alison blev mördad. Men jag vet inte. 
 
Nu blir det en liten väntan till innan det är tillbaka i Januari igen. Ser fram emot att se fortsättningen.
 

Sofia

Jag tycker också att Ezra har blivit mer och mer skum den senaste tiden. Frågan är bara om dom försöker lura oss tittare som så många gånger förut eller om han är det på riktigt.

Svar: Ja precis, har också tänkt det. Dom är ju bra på att göra det i den här serien.
escapereality.se

2012-10-25 @ 10:19:16
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.MattssonPetra

Jag började faktiskt misstänka Lucas mer nu, för dom zoomade in på hans kamera som låg på bordet där efter Jenna & Paige pratade. Minns inte riktigt vad som hände samtidigt om det var det med Aria i lådan eller Spencer blev överfallen. Varför skulle han gå iväg en stund liksom? Sen var han & Jason lite misstänksama, eller iaf Jason när han följde efter honom.


Alltså det jobbiga är ju att ALLA är så konstiga. Som det med Ezra, men jag tror bara att han ljög för Aria för att vara med hon Maggie och sonen. Kan liksom inte förstå varför han skulle syssla med allt det A gör, ingen har ju någonsin sett honom i Rosewood innan han flyttade dit. Finns liksom inget motiv alls haha.

Svar: Ja alla verkar lite misstänksamma. Kan ju i princip vara vem som helst. Har också svårt att se Ezra vara A egentligen. Tror inte dom skulle gå så långt faktiskt. Även om det skulle vara en bra twist. Det är säkert som du säger att han var med Maggie och sonen.
escapereality.se

2012-10-25 @ 15:45:18
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: