Gossip Girl Säsong 5

 
 

Nu är jag klar med säsong 5 av Gossip Girl. Tog ett litet tag. Slutade kolla i mitten av säsongen för tyckte bara det var så dåligt. Tappade intresset helt. Men bestämmde mig ändå för nån vecka sen att se klart det för vill ju ändå se sista säsongen.

 

Men jag måste säga att jag tycker det blev bättre mot slutet. Satt faktiskt och kollade hela tiden dom sista avsnitten och hade det inte bara på i bakgrunden. Det blev riktigt intressant faktiskt. När Bart kom tillbaka och allt. Visste dock att det skulle hända. Men ändå. Det rörde ju verkligen om saker och ting.
Blev lite förvånad att han var så snäll mot Chuck när han kom tillbaka. Men det visade ju sig att han var ett asshole trots allt i säsongsfinalen när han tog över företaget. Poor Chuck. 

Rufus och Lilys äktenskap bryr jag mig inte så mycket om alls. Var tillsammans var inte tillsammans, jag bryr mig inte. 

Och sen Lola då. Som är Carols riktiga dotter. Och har tydligen samma pappa som Serena med. Tyckte det var en bra twist. Det förklarar ju varför hon har försökt hålla henne borta från familjen och allt. 

 

Och sen har vi ju hela Blair/Chuck/Dan dramat. Jag gillade inte Dan och Balir tillsammans. Det var liksom bara...fel. Och sen har jag ju alltid hållt på Chuck och Blair. Men kan ändå inte hjälpa att tycka lite synd om Dan. Innerst inne visste han nog själv att hon alltid kommer älska Chuck. Fast sen fanns det vissa stunder jag störde mig på honom med. Vet inte redigt vad jag ska tycka om honom längre helt enkelt. Är i vilket fall som helst väldigt glad att Blair valde Chuck. Hoppas det håller hela vägen ut nu. 


Och Serena. My gaad asså var hon jobbig eller var hon jobbig denna säsongen? Hela den här Gossip Girl grejen och så bitchig hela tiden. Jag brukade faktiskt gilla henne. Men nu, not so much. Och så låg hon med Blairs pojkvän igen, på samma ställe dessutom. Lågt. Mycket lågt. 

I slutet kom Georgina tillbaka med. Me like. Hon ska hjälpa Dan så att han kan skriva sin novell om the Upper East Side. Dan & Georgina vs the Upper East Side alltså. Spännande.

 

Ska försöka hinna med att se dom fem första avsnitten av säsong 6 tills på tisdag. Jag hoppas nästa säsong kommer fortsätta såhär som slutet av denna säsongen har varit så att serien kan få ett värdigt slut. 


Lotta

Jag slutade också kolla efter några avsnitt i säsong 5, men hoppade över flera avsnitt och kollade dom 2 eller 3 sista avsnitten av säsongen. Gillar inte Dan och Blair ALLS heller!

2012-11-15 @ 17:21:45
URL: http://clotta.devote.se[Anna]

Jag tog oxå en paus mitt i säsongen för den var tråkig och ointressant. Men tycker den pågående säsongen är så mycke bättre även om jag fortfarande stör mig på Serena!

2012-11-15 @ 20:23:28
URL: http://bokraden.blogspot.comSofia

Säsong 6 tycker jag är en av de bättre säsongerna, men jag håller med om att säsong 5 var riktigt dålig i mitten!

2012-11-19 @ 11:28:29
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: