Gossip Girl 6x07 "Save The Last Chance"

 
        
 

Guud vad jag stör mig på Ivy!! Jobbigare människa får man leta efter. Jag hatar att hon får så stor del i serien. Och vad är grejen med att hon har ihop det med allas pappor? Disgusting. Tur att Rufus insåg vilken falsk bitch hon var tillslut.

Åh Lily, varför kan du bara inte inse att Bart är ett svin? Hoppades verkligen att hon skulle lyssna på Chuck och inte förstöra beviset, men nej. Stackars Chuck.

Tycker det börjar kännas uttjatat att dom hela tiden kommer på anledningar så att Blair och Chuck inte kan vara tillsammans. Men man fattar ju att det kommer bli dom två i slutet ändå. Kan inte tänka mig något annat.

Okej slutet? Vadå utnyttjar Dan bara Serena för att skriva kapitlet om henne? Men asså nä, vad dåligt det skulle kännas! Vill inte se Dan bli the bad guy. Har kommit på nu dom senaste avsnitten hur mycket jag gillar Dan och Serena tillsammans. Så jag hoppas verkligen det slutar med dom två.

 

Ja, nu är det bara 3 avsnitt kvar av serien. Känns bitterljuvt. Älskade serien dom första säsongerna då den var som bäst. Då var det en av mina favoritserier. Sen har det ju tyvärr dalat mer och mer. Så enligt mig är det rätt tid för den att sluta nu. Hoppas på ett bra slut bara. 


Sofia - En blogg om tv-serier

Om han skriver ett kapitel om Serena så hoppas jag att det är ett snällt och det kommer jag tro på tills motsatsen är bevisat ;) Jag har precis som dig insett hur mycket jag gillar Dan och Serena tillsammans!

Svar: Ja precis, det behöver ju inte betyda att det är negativt. Hoppas så iallafall!
escapereality.se

2012-11-28 @ 08:53:14
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: