One Tree Hill Säsong 9

  

Bästa avsnittet: 9x11 ”Danny Boy”. Älskade detta avsnittet. Det kändes bara så One Tree Hill helt enkelt. Det innehöll både glädje och sorg. Nathan kom hem till sin familj och sen samtidigt så sa man farväl till Dan. Det var ett sorgligt och fint avslut för Dan.

 

Bästa karaktär: Den här säsongen måste jag faktiskt säga att det har varit Dan. Han har alltid varit seriens bad-guy och den karaktären man ska hata. Och visst hatade man honom efter vad han gjorde mot Keith. Men den här säsongen har han visat att han är värdig av en andra chans genom att göra allt för att försöka hitta Nathan och sen i slutet även offra sitt liv för att rädda honom. Att få följa hans väg mot redemption har varit en av de sakerna jag gillat bäst den här säsongen.

 

Värsta karaktär: Tara får det väl bli. Bara irriterande och allmänt jobbig karaktär. Gjorde ingen nytta att introducera henne tycker jag.

 

Favoritpar: Brooke och Julian och Nathan och Haley. Både paren gick igenom svåra saker den här säsongen, Nathan blev kidnappad och sen det där med Davis, men dom lyckades ta sig igenom det och dom fick ett lyckligt slut.

 

Bästa i säsongen: Gillade att Chris Keller var tillbaka. Tycker han är en sån skön karaktär. Han har varit det komiska inslaget i den här rätt mörka säsongen. Sen gillade jag faktiskt den här storlylinen när Julian glömde Davis i bilen. Även om det var heartbreaking så tycker jag att det visade en annan sida av Julian som man inte sett tidigre. Julian har alltid varit den där perfekta killen som aldrig gjort något fel, och detta visade att även den bästa kan göra misstag.

 

Sämsta i säsongen: Den här storylinen med att Mouth hade blivit tjock var väl inte den intressantaste. Och inte det här med Clays sömnproblem heller. Dock blev det ju lite intressantare mot slutet när man fick reda på att Logan var hans son. Sen gillade jag inte hela den här grejen med Xavier som höll på att stalka Brooke.

 

Betyg: 3,5/5 – Det var endel lite onödiga storylines som drar ner på betyget. Men eftersom att det var den allra sista säsongen så försökte jag ändå bortse från det och fokusera på det som var bra istället. Men jag gillade denna säsongen mycket bättre än förra så jag är glad att det blev en nionde säsong. Tycker absolut att det var en bra sista säsong. Det blev en bra avslutning på serien.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: