One Tree Hill 9x09 "Every Breath is a Bomb"


      

Gillade att se Haley och Dan jobba tillsammans för att hitta Nathan. Och lite kul att se en annan sida av Haley än vad man är van vid, även om hon bara spelade. Men det känns fortfarande inte som att dom kommer något närmre till att hitta honom. Det är ju trots allt inte så många avsnitt kvar, så det kanske börjar bli dags snart.
Den här Clay och Logan storylinen blir bättre och bättre för varje vecka och just nu känns det som att det är den som berör mig mest. Blev lite förvånad att Logan sa nej, fast det kanske var det som var mest realistiskt iochförsig. Sorgligt för Clay. Men jag hoppas att han kommer att ändra sig tillslut så att han, Clay och Quinn kan bli en familj. Gillade att Chuck försvarade Chase, måste krävas mycker mod att våga stå upp emot sin pappa.
Har fortfarande inte köpt den här storylinen Brooke har med Xavier. Även om det han gjorde mot Brooke inte var rätt så tror jag inte att försöka hitta fel han gör kommer att göra saken bättre. Men vad gjorde han med deras bebis på slutet? Riktigt creepy att han bara tog upp honom och började kela sådär.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: